• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anladınız mı

Sizde bir belirti var mı peki?
Bulasmamistir inşallah filmcim.
Beni biliyorsun yaban, yakınımdan insan geçse havaya kolonya sıkıyorum.
Tek aktivitemiz piknikti, gelmeyecek görümcemin gelesi tuttu.
10 aylık çocuğu bile pozitif, biz ne kadar uzak tutsak da benim oğlanlar onun eşyalarını kurcaladı, ayağını mayağını elledi.
İmkan yok yani sağlam kalmamıza.
eşim de öyle düşündü 15 gün önce gitti test yaptırdı 4 lü test negatif çıktı.bu hafta gene tutturdu ateşim 37 .4 oldu yakalandım diye gene bir şey çıkmadı.psikolojikte oluyor yakınlarda ki kişilerde çıkınca maalesef.boğaz yanması bile oluyor psikolojik :cry:
Ben sürekli onları kronik hastalıklarımdan yaşıyorum ceycey zaten de çember daraldı, binada sitese markette bile herkes hasta artık, bilmeden geziyorlar.

filmdelisi filmdelisi inşallah çıkmaz bir şey sizde. Ama benim de sırt ağrım olmuştu ateşim hiç olmadı koku tat kaybı yaşadım soğuk terleme oldu çok fazla ne oturabiliyorsun ne uyuyabiliyorsun geceleri ve çok halsizlik oldu kendinizi dinleyin bakalım anlıyorsunuz az çok(hoş ben negatif çıktım bunları yaşayıp test ne kadar güvenilir tartışılır)

Umud ışşıglarım bir bir söndüler
Dost bildiğim kalleşler yoldan döndüleeeeer
Uykulaar haram oldu Gençliğim bak talan da olduu hohhh çok sevdim yalan olduugğğ :KK75: sen cevabı anladın mi

Siz . yazsanız ban geliyor, hazır açıklen yazabildiğiniz kadar yazın bence😂😂
Biz idareten yokluğunuzda okuruz, gelebilecek konulara da yorumlar ekleyin, ne de olsa herkesin derdi benzer.
O zaman kocadan dert yananlar boşansın. Kaynana elti görümce mağdurları küssün muhatap olmasın. Sosyal medyadan birileriyle yazışanlar büyük beklentilere girmesin. Gebelik saçma sapan belirtilerle olmaz planlayanlar regl gecikmesini beklesin. Genel olarak söyleyeceklerim bunlar. 🤗

O zaman kocadan dert yananlar boşansın. Kaynana elti görümce mağdurları küssün muhatap olmasın. Sosyal medyadan birileriyle yazışanlar büyük beklentilere girmesin. Gebelik saçma sapan belirtilerle olmaz planlayanlar regl gecikmesini beklesin. Genel olarak söyleyeceklerim bunlar. 🤗
Bir de kinoalı çay içsin herkes yatmadan ben de ekleme yapayım 🤪🤪

filmdelisi filmdelisi inşallah çıkmaz bir şey sizde. Ama benim de sırt ağrım olmuştu ateşim hiç olmadı koku tat kaybı yaşadım soğuk terleme oldu çok fazla ne oturabiliyorsun ne uyuyabiliyorsun geceleri ve çok halsizlik oldu kendinizi dinleyin bakalım anlıyorsunuz az çok(hoş ben negatif çıktım bunları yaşayıp test ne kadar güvenilir tartışılır)
3 testi negatif üzerine pozitif çıkan tanıdığımız oldu.
Sürüntü dipten alınmıyorsa doğru sonuç vermiyormuş ve nötr testte patlama var zaten.

Valla kafayı yiyeceğim, bir restoranda oturmadığıma, kuaföre, otele, avm ye gitmediğime, 2 çocuğumu okula göndermeyip evde tıkılı kalmalarıma yanarım😂
6 aylık emeğim çöp oldu...

'Gidiyorum bütün aşklar yüreğimde
Gidiyorum kokun hala üzerimde
Sana korkular bıraktım bir de yeni başlangıçlar
Bir kendim bir ben gidiyorum.'
Merak etmeyin. GİDİYORUM...
Yazdıklarımı son görüşünüz.
Ölmüyorum, tedavi oluyorum ve başka mecralarda takılacağım. SİZİ ÇOK SEVİYORUM. Cevaplarınızı kendimi değerli hissettirdiği iz için teşekkür ederim. :KK15:

Ahahahah
Muhteşemsin ya😂😂

'Gidiyorum bütün aşklar yüreğimde
Gidiyorum kokun hala üzerimde
Sana korkular bıraktım bir de yeni başlangıçlar
Bir kendim bir ben gidiyorum.'
Merak etmeyin. GİDİYORUM...
Yazdıklarımı son görüşünüz.
Ölmüyorum, tedavi oluyorum ve başka mecralarda takılacağım. SİZİ ÇOK SEVİYORUM. Cevaplarınızı kendimi değerli hissettirdiği iz için teşekkür ederim. :KK15:
Yeni üyesinizi nereye gidiyorsunuz. Problem nedir

Back
X