- 18 Ekim 2014
- 7.780
- 35.682
- 748
Kim yapacak zaten bu saatteKız bu saatte çok kalori , meyve ye![]()

Konu zaten sacma ben de buraya yazayim isteğimi belki geçer dedim aafahajak.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kim yapacak zaten bu saatteKız bu saatte çok kalori , meyve ye![]()
Görünce bir sinirlendim zaten, aynı anda düştü ekrana.
Ensendeki nefes gibiyim![]()
x de y de adını söylemeeeeeeeI see you mune![]()
Beni biliyorsun yaban, yakınımdan insan geçse havaya kolonya sıkıyorum.Sizde bir belirti var mı peki?
Bulasmamistir inşallah filmcim.
Ben sürekli onları kronik hastalıklarımdan yaşıyorum ceycey zaten de çember daraldı, binada sitese markette bile herkes hasta artık, bilmeden geziyorlar.eşim de öyle düşündü 15 gün önce gitti test yaptırdı 4 lü test negatif çıktı.bu hafta gene tutturdu ateşim 37 .4 oldu yakalandım diye gene bir şey çıkmadı.psikolojikte oluyor yakınlarda ki kişilerde çıkınca maalesef.boğaz yanması bile oluyor psikolojik![]()
Ay lütfen Cavidanin kayinannesi gibi gözlerinizi poşetleyip belirtmezseniz sevinirim, konu sahibi corona olmak istiyormuş, suç benim mi?Sevabına bi tüküreydin arkadaşa?
Testim pozitif çıkarsa tükürük yağmuru yapacağım yaşadığım şehre, arkadaşı kargolayın bir zahmet başkenteSevabına bi tüküreydin arkadaşa?
O zaman kocadan dert yananlar boşansın. Kaynana elti görümce mağdurları küssün muhatap olmasın. Sosyal medyadan birileriyle yazışanlar büyük beklentilere girmesin. Gebelik saçma sapan belirtilerle olmaz planlayanlar regl gecikmesini beklesin. Genel olarak söyleyeceklerim bunlar.Siz . yazsanız ban geliyor, hazır açıklen yazabildiğiniz kadar yazın bence
Biz idareten yokluğunuzda okuruz, gelebilecek konulara da yorumlar ekleyin, ne de olsa herkesin derdi benzer.
bizim okula git hemen az paramız gitmedi e bir işe de yaramadı diploma. intikam vaktidirrrTestim pozitif çıkarsa tükürük yağmuru yapacağım yaşadığım şehre, arkadaşı kargolayın bir zahmet başkente![]()
Bir de kinoalı çay içsin herkes yatmadan ben de ekleme yapayımO zaman kocadan dert yananlar boşansın. Kaynana elti görümce mağdurları küssün muhatap olmasın. Sosyal medyadan birileriyle yazışanlar büyük beklentilere girmesin. Gebelik saçma sapan belirtilerle olmaz planlayanlar regl gecikmesini beklesin. Genel olarak söyleyeceklerim bunlar.![]()
Ay bu klavye otomatik düzeltme şeysini kapatmam lazım, gözleri posetlemiyoruz, pörtletiyoruz, belirtmiyoruz, belertiyoruzAy lütfen Cavidanin kayinannesi gibi gözlerinizi poşetleyip belirtmezseniz sevinirim, konu sahibi corona olmak istiyormuş, suç benim mi?
3 testi negatif üzerine pozitif çıkan tanıdığımız oldu.filmdelisi inşallah çıkmaz bir şey sizde. Ama benim de sırt ağrım olmuştu ateşim hiç olmadı koku tat kaybı yaşadım soğuk terleme oldu çok fazla ne oturabiliyorsun ne uyuyabiliyorsun geceleri ve çok halsizlik oldu kendinizi dinleyin bakalım anlıyorsunuz az çok(hoş ben negatif çıktım bunları yaşayıp test ne kadar güvenilir tartışılır)
bana açık açık söylüyorlar konu sahipleriC ceycey0406 şikâyet edildiğimizi nasıl anlıyoruz ben bilmiyorum da ondan soruyorum
AhahahahO zaman kocadan dert yananlar boşansın. Kaynana elti görümce mağdurları küssün muhatap olmasın. Sosyal medyadan birileriyle yazışanlar büyük beklentilere girmesin. Gebelik saçma sapan belirtilerle olmaz planlayanlar regl gecikmesini beklesin. Genel olarak söyleyeceklerim bunlar.![]()
Kim olduğunu bilirsin sen?x de y de adını söylemeeeeeee
Edilsin anlarsın, buralarda duramazsın emin olC ceycey0406 şikâyet edildiğimizi nasıl anlıyoruz ben bilmiyorum da ondan soruyorum
Yeni üyesinizi nereye gidiyorsunuz. Problem nedir'Gidiyorum bütün aşklar yüreğimde
Gidiyorum kokun hala üzerimde
Sana korkular bıraktım bir de yeni başlangıçlar
Bir kendim bir ben gidiyorum.'
Merak etmeyin. GİDİYORUM...
Yazdıklarımı son görüşünüz.
Ölmüyorum, tedavi oluyorum ve başka mecralarda takılacağım. SİZİ ÇOK SEVİYORUM. Cevaplarınızı kendimi değerli hissettirdiği iz için teşekkür ederim.![]()