• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anladınız mı

eşim oraya gitti çok ilgilenmişler aynı günde sonucu verdiler me....na ücretsizdi halbuki bize ama oraya gitti nedense
Aa en erken 24 saat her yer, aynı gün ilginçmiş.
Bundan sıyırırsak en kısa zamanda antikor testi yaptıracağım zaten.

Gerçi o da maksimum 1 2 ay geçerli ama çıkarsa antikor eğer, atacağım kendimi otellere cafelere.
Bu ne ya böyle, i am legend olacaktım, insan soyunun devamı, bir Atiye olacaktım ben😂

Sanmam.
Yani inşallah öyle olur ama benim için muhtemel görünmüyor.

Kadının konusunu sabotajdan mune beni fena şutlayacak ama konu yoktu, amacım yardımcı olmaktı, konu oldu işte.
Haksız mıyım😂
neyse umarım bir şey yoktur kuzum ben çıkıyorum yarına bansızsam gene gelirim aranıza aksi durumda mapusta ziyaretime gelinnnn .iyi gecelerrr herkeseee

Sanmam.
Yani inşallah öyle olur ama benim için muhtemel görünmüyor.

Kadının konusunu sabotajdan mune beni fena şutlayacak ama konu yoktu, amacım yardımcı olmaktı, konu oldu işte.
Haksız mıyım😂
Aynen, benim amacim da konu sahibi kişisinin kafasını dagitmakti( mecazi anlamda)

Aa en erken 24 saat her yer, aynı gün ilginçmiş.
Bundan sıyırırsak en kısa zamanda antikor testi yaptıracağım zaten.

Gerçi o da maksimum 1 2 ay geçerli ama çıkarsa antikor eğer, atacağım kendimi otellere cafelere.
Bu ne ya böyle, i am legend olacaktım, insan soyunun devamı, bir Atiye olacaktım ben😂
çene kuvvetlidir işi gereği doktorları ele geçirmiş olabilir her testi yapmışlar çünkü sohbette etmiş hemşire doktor ne bulduysa :KK53: sabah 7 de gitti akşam olmadan sonuçları çıktı aynen

Fink fink gezen arkadaşlarım sapasağlam.
Bayağı finkten bahsediyorum, eski hayata aynen devam edilen türden.
Adaletin bu mu dünya...

Bebelerim salıncak, kaydırak nedir unuttular, akran çocuk görmeyeli aylar oldu.
Maalesef kaçma ihtimali yok bu sefer, yüksek temaslıyız.
Başım çatlıyor, sırtım, kaburgalarım batıyor, yüzer gezer bir haldeyim, pzt yi bekliyoruz test kesin sonuç versin diye.

Allahtan kimseyle görüşen, bir yere giden insan değiliz, bindiğim asansörden inerken bile kolonya sıkarım havaya da kimseye biz bulaştırmadık.
Buna da şükür, vicdan rahat.
Annem ilk yakalananlardan. Ateşi hiç yoktu. Direk ciğerden vurmuştu. Hastaneye korkudan gitmedi 1 hafta evde yattı. Babam zorla götürdü hastaneye ve doktor ciğerleri bitmiş her şeye hazırlıklı olun dedi. 1hafta yattı hastanede. Ne ziyaretine gidebiliyorduk ne arayabiliyorduk. Şükür iyileşip çıktı.
Sanki şimdi çok daha hafif geçiriyorlar gibi

Annem ilk yakalananlardan. Ateşi hiç yoktu. Direk ciğerden vurmuştu. Hastaneye korkudan gitmedi 1 hafta evde yattı. Babam zorla götürdü hastaneye ve doktor ciğerleri bitmiş her şeye hazırlıklı olun dedi. 1hafta yattı hastanede. Ne ziyaretine gidebiliyorduk ne arayabiliyorduk. Şükür iyileşip çıktı.
Sanki şimdi çok daha hafif geçiriyorlar gibi
Tabii, zaten bu yasaklardaki amaç hastaneleri rahatlatmaktı.
Şuan çeşitli ilaç kombinasyonları uygulandığı, hastalık seyrini kontrol edebildikleri için çok daha olumlu olarak ileride durum.
İlk vaka hala açıklanmasa da ablamın iş yerindendi, bilim kurulu üyesi olan bir profla sürekli olarak toplantılar yaptılar.
Dünyanın yarısından fazlasının yakalanacağı öngörüsü ve önemli olanın kaçabildiğimiz kadar kaçıp, tıbbın bir şekilde tedaviye yönelik yol katetmesinin asıl hedef olduğunu söylemişti daha 1 vaka varken.

Size de çok geçmiş olsun, Allah hepinize sağlık sıhhat versin.

'Gidiyorum bütün aşklar yüreğimde
Gidiyorum kokun hala üzerimde
Sana korkular bıraktım bir de yeni başlangıçlar
Bir kendim bir ben gidiyorum.'
Merak etmeyin. GİDİYORUM...
Yazdıklarımı son görüşünüz.
Ölmüyorum, tedavi oluyorum ve başka mecralarda takılacağım. SİZİ ÇOK SEVİYORUM. Cevaplarınızı kendimi değerli hissettirdiği iz için teşekkür ederim. :KK15:

'Gidiyorum bütün aşklar yüreğimde
Gidiyorum kokun hala üzerimde
Sana korkular bıraktım bir de yeni başlangıçlar
Bir kendim bir ben gidiyorum.'
Merak etmeyin. GİDİYORUM...
Yazdıklarımı son görüşünüz.
Ölmüyorum, tedavi oluyorum ve başka mecralarda takılacağım. SİZİ ÇOK SEVİYORUM. Cevaplarınızı kendimi değerli hissettirdiği iz için teşekkür ederim. :KK15:
güleee güleee sanaaaa yolun açıkkk olsunnnnnnnnn

Back
X