Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
merhaba;yaklaşık 1 yıldır anksiyete tedavisi görüyorum.3 hafta önce ilacımın dozu yükseldi.yalnız arada içimde bir heyecan gibi farklı bir his oluyor sizce bunu ilaçmı anksiyetemı yapıyor
merhaba;yaklaşık 1 yıldır anksiyete tedavisi görüyorum.3 hafta önce ilacımın dozu yükseldi.yalnız arada içimde bir heyecan gibi farklı bir his oluyor sizce bunu ilaçmı anksiyetemı yapıyor
İlaçla ilgisi olduğunu sanmam bendede ani bi heyecan yani nasıl anlatsan sıkıntı desem değil farklı bi his oluyor çok kaygılı olduğum sıralarda oluyor genelde bende sizinki muhtemelen öyle oluyordur