- 2 Temmuz 2017
- 177
- 74
- 18
- 26
- Konu Sahibi Aysedert989898
-
Bakirkoy mazhar osmanda nevroz bölümünde terapi aldim suanda cok iyiyim senelerdir panik atak gecirmiyorum
Bilişsel nedir bilmem ama 20 yıl evvel SSK da anksiyete için haftada 2 gün 2 saat terapi gördüm ve kurtuldumAnksiyete bozuklugu var. Ilac tedavisi goruyorum. Bilissel terapi de almak istiyorum. Devlet hastanelerinde terapist var mi.
Harika ilk randevuyu uzak tarihe verirler ama digerleri ayda bir 3 ayda bir 6 ayda bir olacak ilac dozlarin surekli degisecekGerçekten mi? Dün aynı hastanede nevroz bölümüne yönlendirdiler. Randevu aldım, aslında pek umudum yok ama..
Nasil atlattiniz biraz yazsaniz belki bizlere de faydasi olur uyguladiklarinizinBakirkoy mazhar osmanda nevroz bölümünde terapi aldim suanda cok iyiyim senelerdir panik atak gecirmiyorum
Neler onermisti psikolog neler yapmistiniz biraz anlatsanizBilişsel nedir bilmem ama 20 yıl evvel SSK da anksiyete için haftada 2 gün 2 saat terapi gördüm ve kurtuldum
Ilac baslamistim zaten ama ataklar yasiyordumNasil atlattiniz biraz yazsaniz belki bizlere de faydasi olur uyguladiklarinizin
Cok guzel nen de psikolaqa qidiyorum 4 aydir ama bu ara kotuyum yine hic bir sey yapmak istemiyorum hersey bunaltici we zor qeliyo kendimi zawalli hissediyorum Allah tum yasayanlara sifa wersin insallahIlac baslamistim zaten ama ataklar yasiyordum
Ataklari ne zaman nerde nasil gecirdigimi konustuk once
Ben genelde disarda yalnizken bayilacakmisim gibi hissediyordum
Hemen eve donuyordum
Bayilmayacagimi bayilsamda sorun olmayacagini yaptigim seye devam etmemi
Alarmin hirsiz gelince caldigini
Benim alarmimin hirsiz gelmeden caldigini anlatti
Hatta bana suni bir atak gecirtti
Endiselenince hizli nefes aliyordum ve bayilma hissi geliyordu
Nefes egzersizi yapinca geçiyordu
1 sene sonra atak gecirmemeye basladim
Zamanla ilaclari azalttim ve biraktim 3 senedir ilac kuĺanmiyorum
Zaman zaman atak gecirir gibi oluyorum hemen kafami dagitiyorum bayilmayacagimi basedebilecegimi dusunuyorum nefes egzersizi yapiyorum
Icim daralinca disari cikip yuruyus yapiyorum
Baharda atak yapar daha kotu hissederiz kendimiziCok guzel nen de psikolaqa qidiyorum 4 aydir ama bu ara kotuyum yine hic bir sey yapmak istemiyorum hersey bunaltici we zor qeliyo kendimi zawalli hissediyorum Allah tum yasayanlara sifa wersin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?