• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anksiyetede bilissel terapi..

Devlet hastanesinin psikayatri bolumunde var bilissel terapi
Bana doktor bahsetti once internetten arastir sonra baslalim dedi ben uzun donem devam etmedim ama ilacla birlikte uygulamaya baslamisti 3 ay sonra biraktim burda karar veriyosan tedavinin devamliligi onemli oyle hemen etki etmiyor hatta hic ise yaramiyor gibi geliyor ve sabir istiyor

Bende ayni hastaliktan dertliyim. Ama sanmiyorum devlet hastanesinde terapist oldugunu sadece psikolog var

Bakirkoy mazhar osmanda nevroz bölümünde terapi aldim suanda cok iyiyim senelerdir panik atak gecirmiyorum

Var ben aliyorum. Devlet hastanesinde psikaytriye gittim onlarda psikologa yonlendirdiler. Iyi hissetmet kitabi var burns yazmis. Almani tavsiye ederim.

Gerçekten mi? Dün aynı hastanede nevroz bölümüne yönlendirdiler. Randevu aldım, aslında pek umudum yok ama..
Harika ilk randevuyu uzak tarihe verirler ama digerleri ayda bir 3 ayda bir 6 ayda bir olacak ilac dozlarin surekli degisecek
Dr lar 6ayda bir degisiyor fakat dosyan oldugu icin sorun olmuyor
Titizlikle git uzun suruyor ama degiyor

Nasil atlattiniz biraz yazsaniz belki bizlere de faydasi olur uyguladiklarinizin
Ilac baslamistim zaten ama ataklar yasiyordum
Ataklari ne zaman nerde nasil gecirdigimi konustuk once
Ben genelde disarda yalnizken bayilacakmisim gibi hissediyordum
Hemen eve donuyordum
Bayilmayacagimi bayilsamda sorun olmayacagini yaptigim seye devam etmemi
Alarmin hirsiz gelince caldigini
Benim alarmimin hirsiz gelmeden caldigini anlatti
Hatta bana suni bir atak gecirtti
Endiselenince hizli nefes aliyordum ve bayilma hissi geliyordu
Nefes egzersizi yapinca geçiyordu
1 sene sonra atak gecirmemeye basladim
Zamanla ilaclari azalttim ve biraktim 3 senedir ilac kuĺanmiyorum
Zaman zaman atak gecirir gibi oluyorum hemen kafami dagitiyorum bayilmayacagimi basedebilecegimi dusunuyorum nefes egzersizi yapiyorum
Icim daralinca disari cikip yuruyus yapiyorum

Ilac baslamistim zaten ama ataklar yasiyordum
Ataklari ne zaman nerde nasil gecirdigimi konustuk once
Ben genelde disarda yalnizken bayilacakmisim gibi hissediyordum
Hemen eve donuyordum
Bayilmayacagimi bayilsamda sorun olmayacagini yaptigim seye devam etmemi
Alarmin hirsiz gelince caldigini
Benim alarmimin hirsiz gelmeden caldigini anlatti
Hatta bana suni bir atak gecirtti
Endiselenince hizli nefes aliyordum ve bayilma hissi geliyordu
Nefes egzersizi yapinca geçiyordu
1 sene sonra atak gecirmemeye basladim
Zamanla ilaclari azalttim ve biraktim 3 senedir ilac kuĺanmiyorum
Zaman zaman atak gecirir gibi oluyorum hemen kafami dagitiyorum bayilmayacagimi basedebilecegimi dusunuyorum nefes egzersizi yapiyorum
Icim daralinca disari cikip yuruyus yapiyorum
Cok guzel nen de psikolaqa qidiyorum 4 aydir ama bu ara kotuyum yine hic bir sey yapmak istemiyorum hersey bunaltici we zor qeliyo kendimi zawalli hissediyorum Allah tum yasayanlara sifa wersin insallah

Cok guzel nen de psikolaqa qidiyorum 4 aydir ama bu ara kotuyum yine hic bir sey yapmak istemiyorum hersey bunaltici we zor qeliyo kendimi zawalli hissediyorum Allah tum yasayanlara sifa wersin insallah
Baharda atak yapar daha kotu hissederiz kendimizi
Az once kendimi kotu hissettim
Tansiyonum dustu zehirlendimmi acaba
Öluyormuyum diye dusundum
Sonra rahat nefes almaya çalıştım birseyim yok dedim ve 1 dk da gecti

Back