Anksiyete !

Arkadaşlar merhaba,
Size kendimi anlatayım, ben 31 yaşında bir kadınım işe alım uzmanlığı yapıyorum yada yapmaya çalışıyorum sorunum tabiki anksiyete. Psikiyatra gittim teşhis koydu antidepresan başlattı fakat ben kullanmayı reddettim terapi ile ilerleyeceğiz dedi ama sürekli kalp çarpıntısı ve bunaltı yaşıyorum hiçbirşekilde düzelmiyor. Saraçoğlunun bitkisel bir kürü var onu hazırlayıp içiyorum inşallah faydası olur. işe gelirken sürekli kusuyorum iş yerinde yemek yiyemiyorum, adaylarım gelmeyecek yöneticiler bana kızacaklar diye sürekli endişeliyim, yetersiz geleceğim işten çıkaracaklar rezil olacağım diye korkuyorum. Yönetici sürekli laf sokan birisi herkese böyle davranıyor ama ben herşeyi üzerime alıyorum. Nasıl kurtulacağımı bilmiyorum işi bırakmayı bile düşünüyorum ama bu paraya ihtiyacım var:) bu sorunu atlatabilen varmı aranızda ne yapmalıyım. Fırsat buldukça namaz kılıp dua okuyorum kendimi okutuyor okunmuş su içiyorum ne olur bana da çare olun

çok geçmiş olsun aynı durumları yaşıyoruzz. kesinlikle ilaçları kullanmanız gerekiyor gerçekten çok faydalı bi denemenizi tavsiye ederim.ben sadece 3 ay kullandım ve şuan iyiyim ....

çok geçmiş olsun aynı durumları yaşıyoruzz. kesinlikle ilaçları kullanmanız gerekiyor gerçekten çok faydalı bi denemenizi tavsiye ederim.ben sadece 3 ay kullandım ve şuan iyiyim ....

Çok sağolun ama ben ilacın daha kötü yapacağına da kaygılanıyorum Doktorum da o zmn ilaçsız devam edelim dedi:) Ben sorunun ne olduğunu da biliyorum ama maalesef kendimi engelleyemiyorum sizin sorununuz ne?

Çok sağolun ama ben ilacın daha kötü yapacağına da kaygılanıyorum Doktorum da o zmn ilaçsız devam edelim dedi:) Ben sorunun ne olduğunu da biliyorum ama maalesef kendimi engelleyemiyorum sizin sorununuz ne?

bende kygı bozukluğu var..iç sıkıntısı daralma kaybetme korkusu hayata boş vermişlik falan.ama ilaçlar iyi geldi bana..sizin sosyal anksiyete galiba biraz daha farklı terapi ile atlatabilirsiniz umarım.. çok geçmiş olsun

Arkadaşlar bu anksiyete nasıl birşey? Ben baş ağrısı ve dönmesi şikayeti ile doktora gittim. Hemen anksiyete dedi. Ağrı kesici ve antidepresan verdi.
Sevdiklerimi kaybetme korkum var, pek kalabalık içine karışmayı sevmiyorum ama karışınca hoş sohbetimdir. Konferans falan verme durumlarinda kalabalik karsisina gecince titremeye basliyorum. Haftasonlari yataktan kalkmak zor geliyor. Kalkınca da evde kitap okuyorum. 2 gün eve kapatıyorum kendimi. Bu mudur anksiyete?

Gebelikte kullandıniz mı peki yada emzirme de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…