Dogumdan sonra kuzularim rahatsizlandi cok zor gunler yasadim Allah beterinden korusun, ancak cocuklarima uzuldum kaygi bozuklugum olmadi, kaygi bozuklugum oldugunda yemez icmez kusar yatarim kendimi dinlerim aglar zirlar uyurum. Ama dogumdan sonra Rabbim beni ayakta tuttu. Sezeryan olmama ragmen ilk iki gun iki buklum sonrada karnim acisada unuttum normal ayaktaydim. Yatamadim hic, uc gunden sonra 15 gune kadar koltuk tepesi ve kvez odasi arainda mekik dokudum eve geldik ilk 2 ay toplam 60 saat anca uyudum, surekli ya cocuklarima bisey olursada fark etmezsem diye uyuyasim gelmedi ki firsatda yoktu zaten. 3 yil aradan sonra 4 ay once nuksett b12 im dusmus kansiz kalmisim bunlarda tetikliyebiliyormus, uykusuzda kaldim, tabi yogunluktan beslenme bozukluguda eklendi tabi bunlar hep anksiyeteye etkenmis.
Hamilelikte nuksetmemesi kanimca once Rabbim koruyor, sonrada vitamin almamiz kan ilaci mineraller kullanmamiz gibi geliyor bana, sinirlerde korunuyor o yuzden. Ben doguma kadar kullandim cunku ikiz olduklari icin. Tabi nuksetseydide oda bir ihtihan olurdu, ama baska imtihanlarim oldu tabi hamilelikte. Hepsini yazsam okumaya sikilirsiniz
Yasim hamie kaldigimda 31 di. Yasim vardi ve artik bende sevgi tasmasi olmustu. Eve papagan falan almak istiyordum, 1 yil kadar da olmadi cocugumuz olmadi ya olmazsa korkusu daha cok isteklendirdi beni. Ve aslinda hiiiiiiic ertelenmemesi gereken bir duyguymus megerse. 2006 da evlendik 4 yil dusunmedik 1 yil da olmadi tabi nasip hersey Rabbim acilarini vermesin, acilen herkese tavsiye ederim
Hakkinizi helal edin cok konustum