Anksiyete !

Ayyy koyamqm canim kimse yokmuuu k k var Allah izniyle bizler variz, ne zaman konusmak istersen yaz canim.
Onceden bilincli degildi kimse heleki psikoloji konusunda. Merak etme canim ilaclardanda korkma yeterki iyi olalim.daha ilerletmeden onlemini alki ilerleyip sinirlerin yilranmasin. Mevlam dermansiz dert vermesin.

herkese şifa versin dilerim
sürekli enerjisi yüksek bi hayat benimkisi
her an ne olacağı belli olmuyor

3 senedir var bende de, emziriyorum ilaçda kullanamıyorum. Sürekli olumsuz düşünüyorum, bu düşünceleri ne kadar uğraşsam da kafamdan atamıyorum. Birde bu düşündüklerim çekim yasası yüzünden gelip beni bulacak eminim diye düşünüp üzerine bidaha endişeleniyorum. Böyle sürüp gidiyor

iyiki kk var anlatıp rahatlıyoruz ve sadece bende olmuyormuş böyle hissedenlerde varmış diyoruz ben:)böyle düşüncelerim coğalınca acık buraya bakıyorum içim rahatlıyor arkadaşlar :)

Ayy o cekim yasasindediginiz varya okorku beni cildirtiyor, o beyin gucunede benziyor hani beynimiz cok gucluymus dusunursek olabilirmis deniyor korkudan delircem sanki. Aynen dediginiz gibi bir uru korku, sonra korktugum icin hastalanirsam ölürsem korkusu.....bu boyle bir kisir dongu sanki. Hep dua eiyorum Allah im aklima sagligima mukayyet ol evlatlarima bagisla beni diye..

hiçbir zaman kötüyü düşünmememiz lazım. Aslında düşünmek içinde bir sebep yok ama olmuyor işte. Bende sürekli dua ediyorum. Bu korktuklarımda birgün başıma gelecekmiş gibi hissediyorum. (Allahım sen koru)

arkadaşlar lütfen ama lütfen doktora görünün psikiyatrist olur psikolog olur devlet hastanelerinde de var hepsi artık iyi de olsa kötü de olsa illa ki bir doktora görünmek lazım.sakın kendi kendinize ilaçlar edinip kullanmayın ve sakın kendinizi bırakmayın ben de aynı şeyleri yaşadım geçti desem yalan olur bir dert bin olarak görünüyor gözüme elimde değil,bunalma sıkıntı en ufak üzgünlük veye sıkıntı beni mahvediyor. ilaç kullanmıyorsanız sarı kantaron diye bir bitki var onu için ama ilaç kullanmıyorsanız.uyku için papatya çayını tavsiye ederim.bununla yaşamayı öğrenin,ama yapmanız gereken en önemli şey kendinizi asla ama asla bırakmamak ne yaparsanız kendinize yapıyorsunuz ne kimse anlar sizi ne de anlatabilrsiniz anlamazlar çünkü . bir de bolca dua edin,kendinizi asla bırakmayın..sığının Allah'a .. doktor veririse ilaçlarınızı ihmal etmeyin ki kurtulabilin o karanlıktan..

Arkadaslar suan ayni dertle cebellesiyorum. 3yildir gecmediiiii kurtlamadim ilac kullaniyorum ama nafile okuldayim ve anksiyete sikintilari var çıldırmak üzereyim Allah hepimize şifa versin kurtulalim bundan bian önce

kurtulamadım anksiyeteden hem de sosyal olanından ilaç kullandım 2 yıl boyunca iyileştim dedim bıraktım sonra tekrarladı o zamanda evliydim ve ilacın yan etkisi olan cinsel isteksizliği yaşadım o da ayrı bi sorun olunca ilaçsız yaşama başladım ama çıkamadım içinden.bitkisel olan şurup tarzındaki ilaca başladım. o ilaçtan kullanan fayda gören var mı aramızda?

Bende ölüm korkusu var aşırı derecede.( Doğumdan sonra işe başlayınca geçmişti. )Öleceğimi hissediyorum ama diğer belirtiler yok anksiyetede görülen.Sürekli ne duysam allah korusun cümlesi dilimden düşmüyor. Oğlumun büyüdüğünü göremeyeceğim diye düşünüyorum. Sürekli bebeğimi boğulmuş bulur muyum? Kardeşimi odaya girdiğimde yerde ölü bulur muyum ? Babam kalp krizi geçirir mi? vs vs .... Sürekli kaygı halindeyim. Dün gece oğlum uyumayınca acaba çocuk etrafımda birşeyler görüp rahatsız mı oluyor diye oturup ağladım Eşim de askerde kimseden yardım da isteyemiyorum, yanımda olsa anlatır mıydım onu da bilmiyorum.Çıldırmak üzereyim emziriyorum çok olmasa da oğlumu çalıştığım için. Psikiyatriste gitsem bana ilaç da vermez. Bulunduğum ilde psikolog da yok. Sadece bu belirtiler anksiyete belirtisi de olabilir mi sizce ? Bu arada psikolojik tedavisi geçmişim de var.

Evet sanirim anksiyeteniz var. 17 yildir cebellesiyorum. Donem donem nuksediyor. Fiziksel sorunlarim 4 aydir oldu. Daha oncekiler sadece siddetli kaygiydi. Ya annemi kaybedersem, ya babama kaybedersem ya ablami kaybedersem, ya hastalanirsam, ya kansersem, ya tumor varsa biyerimde...vs... bazen gunesin batisindan, bazen safak vaktinden, bazen ezan sesinden korktum. Birinde hastalik duysam ya bendede varsa diye bilemedimki ne dualar okusam.
Simdi ya hastaysam ya ölursem cocuklarim nolur, ya esimi kaybedersem naparim cocuklarim nolur.... o kadar aygim varki. Fiziksel sikayetlerde cabasi.
Esime anlatabiiyrum bazen hungur hungur agliyorum en azindan bunun elimde olmayan bir hastalik oldugunu biliyor. Bide icime kapaniyorum yiyip icmiyorum ozaman dir dirda etmeyince adamda kafa dinliyordur
Panik atak yasayan hamileler ve hamile kalmak isteyenler gibi bir baslikta bunu yasayip emzirenler var. İlac kulananarda var. Yalniz olmadigini bilirsin en azindan.
Ben ise gitmek istemiyrdum bu ara ya dondugumde evde biri ölmüsse, eve yaklasirken icim yanardi. İnsan bunari yasarken icinde bir alev topuyla geziyor.
Ya hasta degilsemde kaygianmaktan hasts olursam diyede korkuyorum.
Eger buundugun yerde psikiyatri yada noroloji varsa onarda yarddimci olabilirler.
Rabbim cumlemize sifa versin.

Mrb canlarim ayni sorunlarin cok beterini yasiyorum.artk dr.gitmeyi dsunuyorm..izmirde guzel bir psikolok istiyorum.bilen var mi..sosyal yasantimi cok fazla etkiliyor kahrolsun anksiyete senden nefret ediyorum..korkular ic skntisi gogus agrisi bad agrisi..ahahah ben nelerle ugrsiyorum..iyi ki kadinlar kulubu var..yoksa durum cok vahim..biliyorum cok karisik oldu ama iste pskolojim bu durumda ortaya karisik
.

Senaryolar hiç bitmiyor zaten kafamda gerçekten çok yorucu Dır dır konusunda eşimde çok memnun olurdu herhalde canım İş ve evin ihtiyaçlarından doktora bile gidecek vakit yok ki bir de ilaçlardan bıktım artık 1 sene öfke kontrolü tedavisi gördüğümden galiba . teşekkür ederim cevap için

Aaaa o seneryolari birde bana sor..icim cayir cayir yaniyo..inanin seneryo yazmaktan basima agrilar giriyo..offff ben cok kotuym yaaa:26:

Hep kötüyü çağırmak oluyor galiba bunun diğer adı babam anjiyo oldu çakı gibiyim diyordu. Tabii ben de yine senaryolar derken tekrar yoğun bakımda Hay ben bu kötü düşüncelerimin...

Aaaa o seneryolari birde bana sor..icim cayir cayir yaniyo..inanin seneryo yazmaktan basima agrilar giriyo..offff ben cok kotuym yaaa:26:

Merhabalar bu illet hastalık maalesef bendede var sürekli kaygi endise bisey olacak korkusu akilalmaz senaryolar bu senaryolara iyi bir gerilim fmi senaristi bile olabilirim bazen gecsede zaman zaman şiddetli bi şekilde yeniden nuksediyor 3 sene önce annemi kaybettim 37 gün yoğun bakimda yatti ve ben bu esnada 10 yas birden yaslandim sanki sonrasindada bu hastalık bas gösterdi.sürekli sevdiklerine bisry olacak korkusu hastalık korkusu vs vs vs Allah hepimizin yar ve yardimcisi olsun:18:

Mrb tatlim.oncelikle basin sag olsun.senin adina cok uzuldum. Evet o seneryolar bizi odullu senarist yapar.ben artik dayanamiyorum bu gun psikiyatriye gidiyorum ilac alip sakinlesmek istiyrim cunku cok yoruldum.
Hayatin akisina kendimi birakamiyorum..gelismeleri buraya yazarim.
Rabbim yar ve yardimcimiz olsun..

Canim benim ayni durumdayiz korkular ve senaryolar..peki suan nasilsin
Bu durm galiba anksiyate..hangi sehirde yasiyorsun..sana yardimci olmak icin elimden geleni yaparim..canimyaa insllah hemen atlatirsin.. sureki c bebegine saril ve iyi seyler hayal et.rabbim yrdimcin olsun

Çok teşekkür ederim canım benim. Amin inşallah hayırlısıyla atlatırım. Bilecik'teyim mahrumiyet bçlgesi resmen Bebeğim olmasa salarım zaten kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…