Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canlarım bu hastalığa 1 sene önce yakalandım. Siteye yeni ye oldum da ya gerçekten çok kötüyüm ruhsal açıdan. Devamlı nefes alamıyor gibi oluyorum. İçimde sıkıntı kötü şeyler olacak korkusu.. Bu hastalıktan kurtulan var mı acaba ?![]()
Merhaba,
Ben de anksiyete hastasiyim. Panik atak hastasiydim, o iyilesince siddetli anksiyeteler basladi. Evden disari cikamiyordum, cok fenaydim. 10 ay once psikiyatriste gittim, tedaviye basladim. Bana da Zoloft(Turkiye'deki esdegeri Lustral) verdi, yaninda da Solian kullanmaya basladim. Son 20 gundur Solian'i biraktik, 25 mg Zoloft'la(Lustral) devam ediyorum. Cok iyiyim, umarim siz de iyi hissedersiniz.
Birde uyku bozukluğu var bende görüyorsunuz işte. Sabah hava aydınlanmadan uyuyamıyorum açıkçası gece ürpertiyor beni korkuyorum. Daha yaşım 20 işte 21'e gireceğim ondan çok ilaçta almak istemiyorum yan etkiler falan
kızlar bu hastalığa yakalandığımızı nasıl anlarız. bende fazlasıyla kaygı ve korku var ama belli bir konuya karşı değil. yani içimde hep o his neden korkuyorsun kaygılanıyorsun derseniz verecek cevabım yok :))bazen gece vakti bastırıyor bazen gündüz evde tek başımayken.. onun dışında bu bende gaz problemi yaptı ve çevremden uzaklaştım normalde herkesle arkadaş olan biriyken şimdi bir arkadaşım evine çağırsa ona bile zor gidiyorum yine gaz problemim olursa diye korkmaya başlıyorum. anksiyete olabilir mi ? 5 yıldır böyle
Bu arada ilaç ismi vermek yasak mı bilmiyorum ama Lustral 50mg kullanıyorum 6 aydır falan tedavi görüyorum. 25 ile başladık işte ama doz 50 şuan. Ancak yan etkileri korkutuyor. İlerde evlenip hamile kalamam diye korkuyorum. :'( Lütfen yardım edin kızlar / ablalarım![]()
Canlarım bu hastalığa 1 sene önce yakalandım. Siteye yeni ye oldum da ya gerçekten çok kötüyüm ruhsal açıdan. Devamlı nefes alamıyor gibi oluyorum. İçimde sıkıntı kötü şeyler olacak korkusu.. Bu hastalıktan kurtulan var mı acaba ?![]()
Bende de anksiyete var uc aydir. ilaclara hiç güvenmeyerek başladım.ama gerçekten kullandıktan sonra eskiye göre çok çok iyi ALlaha şükür. Arada yine çok fena sıkıntı basıyor gelecek kaygısı sevdiklerimi kaybetme korkusu En kötüsü de yabancılaşma duygusu. Size tavsiyem geciktirmeden doktora gitmeniz ilaclari gerektiği kadr gerektiği gibi kullanmanız. Benim de size bir sorum olacak anne olmak anksiyete ve depresyona karşı olumlu bir şey mi
Banami sordunuz bilmiyorum ama cevaplamadan edemicem,
Cooooooook olumlu. Tarif edilemicek bir duygu, hayata bakis aciniz degisiyor, dusuncelerinizin cogu cocuklariniz oluyor, tabi ilerlemis olan anksiyete ve depresyonu bilemicem. Bendeki gerci ilerlemis ama hamileyken ve lohusalikte nukstmedi, ancak asiri uykusuzluk ve kansizlik b12 eksikligi nedeniyle tekrarladi. Bebeklerim ikizler
kuzularim 23 aylik oldular, yorgunlugumu kaygilarimi unutuyorum tabi anne olunca cocuklar icin kaygi omur boyu bitmiyor
acilen tavsiye ederim.
Merhaba, bana da geçen ay gittiğim psikiyatrist anksiyete bozukluğu teşhisi koydu. Cipralex 10 mg. ve sabah akşam 1/4 xanax verdi, kullanmak istemediğimi söyledim fakat doktor çok az bir doz olduğunu söyledi. Benim sürekli ellerim uyuşuyor gibi hissediyordum bir şeyler yerken yutkunamayacağım korkusuyla yutkunamıyordum falan bide nefes alırken alamıyo gibi oluyodum ama şanslıydım ki bunların psikolojik olduğunu biliyordum çünkü gitmediğim doktor kalmadı internette de araştırınca kendi teşhisimi kendim koydum hatta. Ben şunu söylemek istiyorum ilaçları kullanmaya başladığımdan beri çok iyiyim ama başlamadan önce doktora gittikten sonra çok rahatladım doktor beni çok rahatlattı hatta geçen gün aradım ben bırakmayı düşünüyorum sizce napmalıyım dedim o da muayeneye gelene kadar devam et dedi. Ben çok mutluyum artık sanırım iyileştim, bırakırsam tabi ki arada olur ama inanıyorum ki hayatımın bir dönemiydi ve sona erdi çok şükür.
Merhabalar zaten 50'lik lustral kullanıyorum ama benim üzüldüğüm nokta 1 sene ölü gibi yaşadım. Okula bile gidemiyordum çünkü gitsem yolda öleceğimi düşünüyordum. İşte 1 senedir geçmiyor. Ne yapacağım bilmiyorum umudum azalıyor. Gençliğim gidiyor o da üzüyor beni bir yandan bakalım umarım iyi oluruz![]()