Anksiyete

Cok iyi anlıyorum eskiden daha da kötüydüm , hatta bir ara kardiyolojiye gidiyodum cıkınca bi sonraki haftaya ne olur olmaz diye tekrar randevu alıyofum her zaman bi kardiyoloji randevum olurdu o içimi rahatlatırdı. Hatta bi kere hastaneden uzak yerde dolmustan indim koşarak gittim ki artık geciriyosam kalp krizi geçireyim hastaneye öyle varayım bu boyutlardaydım… İlaç bana cok iyi gelmişti iyi bir psikiyatriste gözük bence ama ben ilacı kullanmak istemiyorum işte artık daha ama yine cok kötü olursam mecbur baslıcam tabiki. Psikilog görüşmeleri de cok istiyorum ama fiyatlar biraz ucuk kalıyor maalesef

İlaçsız atlatmaya çalışıyorum ama bazen çok kötü oluyorum

Umarım gecer ve benimki kadar uzun sürmez ben zamanında cok büyük anlamlar yükledim bu olaya simdi her kötü hissettiğimde gergin oldugumda aynılarını yasıyorum
Berbat bir his gerçekten sürekli ölecek miyim diye düşünmek en ufak bir ağrı bile büyük bir panik yaratıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…