• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zeynepze

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2021
278
118
33
32
Merhabaaa ..
Uzun zamandır piskolojik ağrılarla ve korkularla ugrasıyorum . Bi cok yere gittim ve sağlık anksiyetesi tanısı kondu. Bu durumu yaşayanlar neler geçirdiniz neler yaşadınız merak ediyorum.

Merhabaaa ..
Uzun zamandır piskolojik ağrılarla ve korkularla ugrasıyorum . Bi cok yere gittim ve sağlık anksiyetesi tanısı kondu. Bu durumu yaşayanlar neler geçirdiniz neler yaşadınız merak ediyorum.
Anksiyete suan bir çok kişide var bence.. ben doktora gittim başa çıkamayınca

Gunumuzde en az 5 kisiden 4 unde olan bir sey bu. Eger hayatinizi cokkk etkiliyorsa yani gun icerisinde bile cok kotu hale sizi getirecek seviyede ise ilac ve doktor tedavisi sarttir. Ama eger o kadar agir durumda degilseniz kesinlikle ilaca baslamayin. Ilaca baslayacaksaniz bile en gec 6 aya birakin. Anksiyeteyi en iyi azaltmanin yoly yeni hobiler ve ugraslar edinmektir. Kafaniz dolu olunca inanin bana kaygidir, anksiyetedir cok azaliyor.

Anksiyeteye karşı en iyi gelen şeyler sevdiğiniz insanlarla vakit geçirmek, ortam değiştirmek ve keyif alacağınız uğraşlar bulmak.

Back