Ya olabilir niye kendini yiyorsunHayır lezbiyen değilim şuan evliyim zaten ama nasıl oldu diye yiyorum kendimi
Ya olabilir niye kendini yiyorsun
Ergenlik diyelim
Vücudunu bedenini yeni keşfetmişsindir o yaşta
Cinsel dürtü olmuştur,erkekle denemeyip kız kıza merakınızı gidermişsiniz
Daha genç yaşta olmalıydı belki
Fakat bu gayet normal
Lütfen yıllar geçmiş eziyet etme kendine
Tekrar git doktora bu şekilde olmazEvet haklısınız ama anksiyete bozukluğu başladı dört yıl ilaç kullandım dort ay once bıraktım yine başladı
Aynen o yüzden sıkılıyor içiniz. İlacı bıraktıktan sonra 6 ay -1 yıl içinde; çok feci anksiyete ve panik atak nöbetleri gelir. Sabredin. Bu dönemi ilaçsız atlatırsanız; yenmiş sayılırsınız.Bende dört yil ilaç kullandım bırakalı işte dört ay oldu doktorum arada atak gelir bu geçtiği anlamına gelir demişti ama o yuzdenmi acaba sıkılıyor yine içim siz nasıl atlattiniz
Aynısını yaşıyorum şu ilaç bağımlılığı Yok muAynen o yüzden sıkılıyor içiniz. İlacı bıraktıktan sonra 6 ay -1 yıl içinde; çok feci anksiyete ve panik atak nöbetleri gelir. Sabredin. Bu dönemi ilaçsız atlatırsanız; yenmiş sayılırsınız.
Ben çok ama çok zor atlattım. İlaçlar bağımlılık yapmıştı. İlacı bıraktıktan sonra ilaç yoksunluğu krizleri geçirdim. Bağımlı gibiydim. Anksiyetem şiddetlendi. Çok feci günlerdi. Aylarca hep ölmeyi intiharı vs düşündüm. Hastaneye yatmayı bile düşündüm. Ama sabrettim tekrar ilaca başlamadım. Kedi otu çayı ve papatya çok iyi geldi bana. Bu süreç 1 yıla yakın devam etti kabus gibiydi. Sürekli kafamda senaryolar, kaygılar, endişeler, takıntılı haller, ağlama krizleri vs vs.. Evime de bakamadım, eşimle ilgilenemedim, okulumu bitiremedim.. Çok yıprandım ama atlattım..
Ve Allah'a şükür şu 2 yıldır ağrı kesici dahi almıyorum.
Sizi çok iyi anlıyorum, geçmeyecek gibi geliyor şu günler ama geçeçek.
Eve kapanmayın, bol yürüyüş yapın temiz hava alın. Kendinize uğraşlar bulun.
Çok iyi biliyorum çok savaştım ilacı bırakmak için. Artık bırakamam bitti tükendim dedim, hastaneye yatmayı bile düşündüm. Yoksunluk krizleri çooook kötü. En son hapı çeyrek atmama rağmen yine bırakamamıştım. Bırakıyordum sonra Bildiğin yalvarıyordum eşime, ilacımı alalım eczaneden diye. Kaç kez dayanamadı gidip alıp geldi. Tekrar tekrar başladım. Baktım olmuyor sonu yok artık istesemde ağlasam da alma dedim. Ben kediotu ve pApatya çayını düzenli olarak çok içtim. Çok faydası oldu bana. Ben bunlarla bıraktığımı düşünüyorum. Şu iki yıldır hiçbir ilaç kullanmıyorum zaten, çooook çok da iyiyim.Aynısını yaşıyorum şu ilaç bağımlılığı Yok mu
Ve onun yoksunluk geriçekilme nöbetleri
Ahh ahh iyi olduğum an tekrar ilaca başlıyorum uyuştırucu bağımlılığından farkı Yok
Köklü bir değişiklik yapıp Hırvatistan’a dönüyoruz eşimle
İyi geleceğini söylüyor
Ben nezaman hazır olurum hamile kalmaya bunu düşünüp duruyorum
Aynen bende böyleyimÇok iyi biliyorum çok savaştım ilacı bırakmak için. Artık bırakamam bitti tükendim dedim, hastaneye yatmayı bile düşündüm. Yoksunluk krizleri çooook kötü. En son hapı çeyrek atmama rağmen yine bırakamamıştım. Bırakıyordum sonra Bildiğin yalvarıyordum eşime, ilacımı alalım eczaneden diye. Kaç kez dayanamadı gidip alıp geldi. Tekrar tekrar başladım. Baktım olmuyor sonu yok artık istesemde ağlasam da alma dedim. Ben kediotu ve pApatya çayını düzenli olarak çok içtim. Çok faydası oldu bana. Ben bunlarla bıraktığımı düşünüyorum. Şu iki yıldır hiçbir ilaç kullanmıyorum zaten, çooook çok da iyiyim.
Mekan değişikliği iyi gelecektir sana. Sürekli meşgul et kendini.. Bebek için en az 6 ay bekle. Vücut 1 yılda anca temizleniyor zaten. Günde 1 fincan papatya ve kediotu çayı içebilirsin, sakinleştiriyor iyi geliyor.
Bende şuan ilaç içmemek için piskolog düşünüyorumÇok iyi biliyorum çok savaştım ilacı bırakmak için. Artık bırakamam bitti tükendim dedim, hastaneye yatmayı bile düşündüm. Yoksunluk krizleri çooook kötü. En son hapı çeyrek atmama rağmen yine bırakamamıştım. Bırakıyordum sonra Bildiğin yalvarıyordum eşime, ilacımı alalım eczaneden diye. Kaç kez dayanamadı gidip alıp geldi. Tekrar tekrar başladım. Baktım olmuyor sonu yok artık istesemde ağlasam da alma dedim. Ben kediotu ve pApatya çayını düzenli olarak çok içtim. Çok faydası oldu bana. Ben bunlarla bıraktığımı düşünüyorum. Şu iki yıldır hiçbir ilaç kullanmıyorum zaten, çooook çok da iyiyim.
Mekan değişikliği iyi gelecektir sana. Sürekli meşgul et kendini.. Bebek için en az 6 ay bekle. Vücut 1 yılda anca temizleniyor zaten. Günde 1 fincan papatya ve kediotu çayı içebilirsin, sakinleştiriyor iyi geliyor.
Evet okumamak gerekiyor lnsan beyni bilinçaltına yerleştiriyor ummadığın bir anda karşına çıkartıyor bi okb m ile ilgili bir araştırma yaptım internette bi hastalık buldum ve psikiyatrıma bende bu hastalığın belirtileri var dedim nereden biliyorsun dedi nette okudum dedim Allah bu akıllı telefonları çıkaranın belasını versin dedi eksik bilgi edinip geliyosunuz dedi okumayın internette herkes Dr kesilmiş durumda dediMerhaba geçmiş olsun.
Öncelikle eğer hastalık hakkında internetten çok fazla araştırıp, okuyorsan bunu hemen bırakmanı öneririm. Kendimden yola çıkıyorum o dönemde burada okuduğum ne varsa yaşamaya başlamıştım. Misal biri yazmış vapura binemiyorum diye benim aklımda bile yokken ben vapurdan korkmaya başladım. Ve bir gün sadece bu korkunun beni yenmemesi için korkarak vapura bindim hemde tek başıma ve sonrasında korkmadım bir daha vapurdan. Ne kadar basit aslında değil mi ama bu rahatsızlık insanın basitçe yapabileceği şeylere bile engel oluyor maalesef. Yaşamayan bilmez, anlamaz hatta alay eder vapura mı binemiyorsun? diye ikinci tavsiye de bu; insanların söylediklerini çok fazla kafana takma. Onlar böyle söyledi diye güçlü olmuyorlar, ya da sen her insanın basitçe yapabileceği şeyleri yapamıyorsun diye güçsüz.. Ben niye korkuyorum diye de kendine kızma. O çok güçlü gördüklerinin da elbette sakladıkları aciz tarafları vardır. Sadece kimisi saklar kimisi saklayamaz ama sonuçta hepimiz insanız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?