İlaç neden kullanmiyorsunUyumak istiyorum
Cocuk dusundumum icin istemiyorumİlaç neden kullanmiyorsun
Yapiyorum cnm yotubeden meditasyon dualar saliyorumcanım benim acil şifalar diliyorum. kesinlikle meditasyon yap netflixte yönlendirmeli meditasyon var çok başarılıdır netflix hesabın yoksa youtubedan da yönlendirmeli meditasyon yazıp çıkanlardan yapabilirsin. bir de inançlı biriysen İnşirah suresi dinlemek ve anlamını okumak bana çok iyi gelir. Abdest alıp namaz kılıp dua ederken Yunus peygamberi balığın karnında yaşatan, İbrahim peygamberin düştüğü ateşi suya çeviren, Eyüp peygamberi amansız hastalıktan kurtaran Rabbim benim kalbime ruhuma bedenime şifa ver diye dua etmiştim o duanın kabul olduğunu hissettim. Hepsini yapmanı öneririm.
Anladim bende düşünüyorum ama kullanıyorum.psikiyatrist gözetiminde.Cocuk dusundumum icin istemiyorum
Hmm anladim hic cocunuz yokmuAnladim bende düşünüyorum ama kullanıyorum.psikiyatrist gözetiminde.
Hmm anladim hic cocunuz yokmu
Ins kac yasindadinizHayır yok insallah nasıp olur
Sadece uykusuzluk mu çekiyorsunuz yoksa başka şikayetleriniz de var miIns kac yasindadiniz
37 cnm.Ins kac yasindadiniz
Mide bulantisi istahsizlik gozlerde bulaniklik uykusuzlukn elde yuzde karincalanma elim ayam tutmuyor hic bir is yapasim yokSadece uykusuzluk mu çekiyorsunuz yoksa başka şikayetleriniz de var mi
Hamilelik bana iyi gelmisti ben cok istiyorum cocuk 31 yasindayim gec kaldim diye daha panik yapiyorum mutsuzum normal insanlar gibi olmak istiyorum artikHamileliği ertelseniz böyleyken çocuğunuza da yararıniz olmaz kii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?