• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anksiyete yeni belirti beynimde atiyor sanki kalbim

gyulche

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2022
695
157
33
32
Sizde oluyormu internete de okudum panik atak ve anksiyetesi olanlarda cok gorulurmus ve migreni.olanlarda bu aralar agir bir donemden geciyorum ve surekli istemsizce stresliyim cunku hamileyim ilk bebeyimi kaybetim nekadar dusunmesemde bedenimde biseyler oluyor uyusmalar carpintilar mide bulantilari ama sakinlimi korkumata bakiyorum bebeyim icin

Sizde oluyormu internete de okudum panik atak ve anksiyetesi olanlarda cok gorulurmus ve migreni.olanlarda bu aralar agir bir donemden geciyorum ve surekli istemsizce stresliyim cunku hamileyim ilk bebeyimi kaybetim nekadar dusunmesemde bedenimde biseyler oluyor uyusmalar carpintilar mide bulantilari ama sakinlimi korkumata bakiyorum bebeyim icin
Bende sürekli kalp sesimi duymaya başladım. Başlarda çarpıntım var sandım ama çarpıntı gibi değildi kalbim normal hızında atıyo ama sanki çok sesli atıyo gibi. Bi psikoloğa sordum dedi ki bu yeni çıktı son dönemlerde çok duyuyorum dedi

Kan tahlıllerınıze bakılıyordur buyuk ıhtımal kansızlık vardır. B12 ve d vıtamını dusuklugude onemlı

Bende sürekli kalp sesimi duymaya başladım. Başlarda çarpıntım var sandım ama çarpıntı gibi değildi kalbim normal hızında atıyo ama sanki çok sesli atıyo gibi. Bi psikoloğa sordum dedi ki bu yeni çıktı son dönemlerde çok duyuyorum dedi
Evt birkac kisiye sordum onlardada varnis yani bende yeni olmaya basladi ama beynimde atiyor resmen kafam salaniyor

Evet uzanıyorum mesela 0 efor ama benim kalbim davul gibi pat pat vuruyor bunu hissediyorum ve hiç hızlı atmıyor sadece sert vuruyor kardiyolojiye gidiyorum sürekli zaten ay aklıma şey geldi korona aşıları mı yapıyor acaba bana dideral verdi rahatladım biraz

Back