- 14 Eylül 2022
- 201
- 24
- 28
- 34
- Konu Sahibi adaletbu904
-
Merhaba canim öncelikle seni strese sokan herseyden uzak dur ve acabalari hayatindan çıkar. Anksiyete kaygi bozuklugu biliyorsundur. Bende bu surecten gectim yillarca ozellikle üniversite zamanlarimdi kimseye guvenmiyordum. Kendi tedavimi kendim oluşturdum. Hep komik seyler izliyordum. Hayatimda beni uzen insanlari bir kalemde sildim attim. Hersey kafada bitiyor . Her uzuldugumde midem bulaniyor ardindan kusuyordum 45 kilolara kadar dusuyordum. Simdi meslegimi elime aldim suan uzuldugum hersey icin pismanim bosu bosuna kendimi yıpranmışim. Suan evliyim ve yas seni olgunlastiracaktir. Unutma hersey gelip gecici ve en onemli olan sensin once kendi sagligin baskalarini önceliklerine koymaArkadaşlar lütfen bana yardımcı olun lütfen benim her yıl belli bu aylarda Kasım Aralık anksiyetem panik atağım tutar şuan eve hiç bir yere sığmıyorum iç sıkıntım berbat hele mide bulantısı karın ağrısı böyle bı buruntu giriyor karnıma hemen tuvalete gidiyorum yediklerini hemen çıkarıyorum buda psikolojik mı midem sürekli bulanıyor böyle kilom düştü ondan bile korkuyorum niye kilom düşüyor diye çok fenayım ilacım var Dr um vermişti kullanmıştım ama iyi oldum diye bırakmıştım öyle fenayım ki lütfen bunlari yaşayan bende varım diyen biri çıksın karnım ağrıyor midem bulanıyor benimde bu dönemde diyen
Piskolojik ayni durumu bende yasiyorum bol bol komik seyler izle ve anda kal ve sakin mideni bos brakma biraz biraz yemeye bakin bol su icin baska birde ilaclarinizi ihmal etmeyin tamamen ilesmeden de brakmayim cunku ben denedim 1 ay icmemek.icin surekli.kusmuatum basladimda da 15 gun sonra yemek yeme ye baslamistim bu arda ben uyiyamiyodumda yani ilablari izi icin negatif insanlardan uzak durun kahve içki, sigara ve cikolata tuketmeyinArkadaşlar lütfen bana yardımcı olun lütfen benim her yıl belli bu aylarda Kasım Aralık anksiyetem panik atağım tutar şuan eve hiç bir yere sığmıyorum iç sıkıntım berbat hele mide bulantısı karın ağrısı böyle bı buruntu giriyor karnıma hemen tuvalete gidiyorum yediklerini hemen çıkarıyorum buda psikolojik mı midem sürekli bulanıyor böyle kilom düştü ondan bile korkuyorum niye kilom düşüyor diye çok fenayım ilacım var Dr um vermişti kullanmıştım ama iyi oldum diye bırakmıştım öyle fenayım ki lütfen bunlari yaşayan bende varım diyen biri çıksın karnım ağrıyor midem bulanıyor benimde bu dönemde diyen
Beni hep bu hale kayinvalidemler soktu su son yaşadıklarım bı anda öyle üst üste geldi ki birde hastalık hastalığım var mafoldum öyle fenayım ki kimse anlamıyor beni kimse herkes takma sende hastalık manyağı oldun bunları düşüne düşüne kafayı yicen diyor bana öyle üzülüyorum ki artık kimseye anlatamıyorum derdimi sıkıntımıMerhaba canim öncelikle seni strese sokan herseyden uzak dur ve acabalari hayatindan çıkar. Anksiyete kaygi bozuklugu biliyorsundur. Bende bu surecten gectim yillarca ozellikle üniversite zamanlarimdi kimseye guvenmiyordum. Kendi tedavimi kendim oluşturdum. Hep komik seyler izliyordum. Hayatimda beni uzen insanlari bir kalemde sildim attim. Hersey kafada bitiyor . Her uzuldugumde midem bulaniyor ardindan kusuyordum 45 kilolara kadar dusuyordum. Simdi meslegimi elime aldim suan uzuldugum hersey icin pismanim bosu bosuna kendimi yıpranmışim. Suan evliyim ve yas seni olgunlastiracaktir. Unutma hersey gelip gecici ve en onemli olan sensin once kendi sagligin baskalarini önceliklerine koyma
Zorla yiyorum gerçekten ama bı anda karnım ağrıyor midem bulanıyor tuvalete zor atiyorum kendimi bu da beni çok fena yapıyor niye böyle oluyorum diye atak gibi geliyor bı anda bana anksiyete tavan yapıyorPiskolojik ayni durumu bende yasiyorum bol bol komik seyler izle ve anda kal ve sakin mideni bos brakma biraz biraz yemeye bakin bol su icin baska birde ilaclarinizi ihmal etmeyin tamamen ilesmeden de brakmayim cunku ben denedim 1 ay icmemek.icin surekli.kusmuatum basladimda da 15 gun sonra yemek yeme ye baslamistim bu arda ben uyiyamiyodumda yani ilablari izi icin negatif insanlardan uzak durun kahve içki, sigara ve cikolata tuketmeyin
Bu benim ve bende Eylül ayında böyleydi mi şimdi de boyleyim çözemedim sağlık sorunları var yarın yine yollardayimArkadaşlar lütfen bana yardımcı olun lütfen benim her yıl belli bu aylarda Kasım Aralık anksiyetem panik atağım tutar şuan eve hiç bir yere sığmıyorum iç sıkıntım berbat hele mide bulantısı karın ağrısı böyle bı buruntu giriyor karnıma hemen tuvalete gidiyorum yediklerini hemen çıkarıyorum buda psikolojik mı midem sürekli bulanıyor böyle kilom düştü ondan bile korkuyorum niye kilom düşüyor diye çok fenayım ilacım var Dr um vermişti kullanmıştım ama iyi oldum diye bırakmıştım öyle fenayım ki lütfen bunlari yaşayan bende varım diyen biri çıksın karnım ağrıyor midem bulanıyor benimde bu dönemde diyen
BennnnnnnnnnZorla yiyorum gerçekten ama bı anda karnım ağrıyor midem bulanıyor tuvalete zor atiyorum kendimi bu da beni çok fena yapıyor niye böyle oluyorum diye atak gibi geliyor bı anda bana anksiyete tavan yapıyor
Ben kafami yemrye veriyorum sık sık oldum icin anlarsam ve midem bulanirsa hemen ekmeyi yatamin vasina koyuyorum cunku baska bisey yiyemiyorum yemeye calisiyorum eyer yersem cabuk atlatiyorum bazen yediktensonra kusuyorum ardindan hemen yiyorum yine bos brakmama ya bakiyorum migdemiZorla yiyorum gerçekten ama bı anda karnım ağrıyor midem bulanıyor tuvalete zor atiyorum kendimi bu da beni çok fena yapıyor niye böyle oluyorum diye atak gibi geliyor bı anda bana anksiyete tavan yapıyor
Sizde mi oylesiniz bı kaç gündür böyle karnıma buruntu mide bulantısı oluyor korkuyorum bide niye oluyor diye hastalık hastasıyım ayrıca da çok fenayimBennnnnnnnnn
Yarın nereye gideceksiniz midenize mı baktiracaksinizBu benim ve bende Eylül ayında böyleydi mi şimdi de boyleyim çözemedim sağlık sorunları var yarın yine yollardayim
Genel cerrahi gittim endoskopi verdi haftaya çekecemYarın nereye gideceksiniz midenize mı baktiracaksiniz
Geçmiş olsun canm sende hastalık hastası belirtileri nasıl ben hem panik atak hemde hastalık hastasıyımBeni hep bu hale kayinvalidemler soktu su son yaşadıklarım bı anda öyle üst üste geldi ki birde hastalık hastalığım var mafoldum öyle fenayım ki kimse anlamıyor beni kimse herkes takma sende hastalık manyağı oldun bunları düşüne düşüne kafayı yicen diyor bana öyle üzülüyorum ki artık kimseye anlatamıyorum derdimi sıkıntımı
Ben vücuduma dokunamiyorum bile korkuyorum en ufak kizariklikta kafamda senaryolar kuruyorum karnım agriyo neden ağrıyor kalbim ağrıyor kalp krizi geçiren sanıyorum çok kötüyümGeçmiş olsun canm sende hastalık hastası belirtileri nasıl ben hem panik atak hemde hastalık hastasıyım
Mideniz de nasıl bir sikayetiniz vardı ki peki çok geçmiş olsunGenel cerrahi gittim endoskopi verdi haftaya çekecem
Aynı ben yeminle kafayı yedim artık en ufak bir sivilcede bile kötü bir hastalığım var kessin diyorumBen vücuduma dokunamiyorum bile korkuyorum en ufak kizariklikta kafamda senaryolar kuruyorum karnım agriyo neden ağrıyor kalbim ağrıyor kalp krizi geçiren sanıyorum çok kötüyüm
İlaç kullanıyor musunuz peki sizde antidepresan falan. Ben artık çevreme bişey diyemiyorum bana çok kızıyorlar çok araştırıyorum çok bakıyorum internettenAynı ben yeminle kafayı yedim artık en ufak bir sivilcede bile kötü bir hastalığım var kessin diyorumdemin bile kötü bi nefes darlığı çektim birden ölüm korkusu oldu bnde
Doktor ilav verdi iki gün kullandım bıraktım cocuklarimdan dolayı cnku uyku ve sersemlik yapıyordu dediğin gibi bnde çevreme diyemiyorum cnku gülüyorlar anlamıyorlar yine noldu ne çok abartıyorsun diyorlarİlaç kullanıyor musunuz peki sizde antidepresan falan. Ben artık çevreme bişey diyemiyorum bana çok kızıyorlar çok araştırıyorum çok bakıyorum internetten
Tedavi görüyor musunuz ? Bende de anksiyete var benim mide bulantım olmuyor ama iştahım tamamen sıfırlanıyor ağzıma bir lokma dahi koyamıyorum . İlaç bana iyi geldi birazArkadaşlar lütfen bana yardımcı olun lütfen benim her yıl belli bu aylarda Kasım Aralık anksiyetem panik atağım tutar şuan eve hiç bir yere sığmıyorum iç sıkıntım berbat hele mide bulantısı karın ağrısı böyle bı buruntu giriyor karnıma hemen tuvalete gidiyorum yediklerini hemen çıkarıyorum buda psikolojik mı midem sürekli bulanıyor böyle kilom düştü ondan bile korkuyorum niye kilom düşüyor diye çok fenayım ilacım var Dr um vermişti kullanmıştım ama iyi oldum diye bırakmıştım öyle fenayım ki lütfen bunlari yaşayan bende varım diyen biri çıksın karnım ağrıyor midem bulanıyor benimde bu dönemde diyen
Hayır şuan bı tedavi görmüyorum ama anksiyetem başladığı an benimde midem hiç bişey almıyor yiyemiyorum bı psikiyatriste gidicem sanırım bende ilaç tedavisi görüyordum ama bıraktım 1 yıl oluyor boyle arada yoklayacagini bilmiyordumTedavi görüyor musunuz ? Bende de anksiyete var benim mide bulantım olmuyor ama iştahım tamamen sıfırlanıyor ağzıma bir lokma dahi koyamıyorum . İlaç bana iyi geldi biraz
Anksiyetenizle savaşmayın savaştıkça daha da güçlenir. Düşüncelerinizden kurtulmaya da çalışmayın bi süre sonra kendi kendine o düşünceler kendiliğinden kayboluyor.. ama önemseyip taktıkça daha da büyüyorHayır şuan bı tedavi görmüyorum ama anksiyetem başladığı an benimde midem hiç bişey almıyor yiyemiyorum bı psikiyatriste gidicem sanırım bende ilaç tedavisi görüyordum ama bıraktım 1 yıl oluyor boyle arada yoklayacagini bilmiyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?