eylulxs Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 15 Temmuz 2024 4 1 19 Temmuz 2024 Konu Sahibi eylulxs #1 Anksiyete ve depresyondan kurtulayamiyorum napmam gerek…?
Z zeynepasyaa Yeni Üye Kayıtlı Üye 6 Mart 2024 68 8 25 26 Temmuz 2024 Konu Sahibi eylulxs #2 Terapi aldınız mı hiç?
masal6161 Yeni Üye Kayıtlı Üye 8 Ağustos 2024 11 -5 26 8 Ağustos 2024 Konu Sahibi eylulxs #3 eylulxs .!.: Anksiyete ve depresyondan kurtulayamiyorum napmam gerek…? Genişletmek için tıkla... Düzenli olarak terspiye gitmeni öneririm büyük faydası oluyor
eylulxs .!.: Anksiyete ve depresyondan kurtulayamiyorum napmam gerek…? Genişletmek için tıkla... Düzenli olarak terspiye gitmeni öneririm büyük faydası oluyor
gyulche Aktif Üye Kayıtlı Üye 15 Ekim 2022 692 156 32 30 Ağustos 2024 Konu Sahibi eylulxs #4 eylulxs .!.: Anksiyete ve depresyondan kurtulayamiyorum napmam gerek…? Genişletmek için tıkla... Canim herseye pozitif bakman gerek anca oyle ben ilacta kulandim terapide gordum olmadi kendi kendime telkinle guzel hayalerle biraz avundurdum.anca oyle birkac ay iyidim
eylulxs .!.: Anksiyete ve depresyondan kurtulayamiyorum napmam gerek…? Genişletmek için tıkla... Canim herseye pozitif bakman gerek anca oyle ben ilacta kulandim terapide gordum olmadi kendi kendime telkinle guzel hayalerle biraz avundurdum.anca oyle birkac ay iyidim