- 26 Kasım 2015
- 1.005
- 802
Ilk anksiyete krizim dizlerimin titremesiyle be ellerimin titremesiyle bayilcak hissiyle evliyken basladi.Sonrasinda bosanma surecime dogru midemin resmen curuk gibi acidigini fark ettim.Sakin kalmakta zorluk cekiyordum.Mide kasintilarimin ustune bu sefer ogurme hissi ,vucut titremesi, kalp carpintisi, surekli usume dogru duzgun hic birsey yiyememe eklendi.Doktor ilk paxerayla basladi.Her sabah uyandigimda giren mide krambini onledi bu ama aglamalarim gecmemisti.Duxet e 60 mg olarak gecti sabah aksam.Fakat benim bu dizimdeki eklem agrisi ve dayak yemis hissi mutsuzluk hissim gecmiyor.Ve su an asiri fazla yemek yiyorum.Ellerimdeki titremeler ilaci kullanmaya baslayinca biraz gecti ama yinede ara ara Cabucak yoruluyorum.Gerindigimde ayaklarimda ve ellerimde yine uyusukluk agirlik gibi hissediyorum ki bu bazen ayaklarimdaki uyusukluk ara ara geliyor.Sanki cok yalnizmisim gibi icime bir skinti giriyor.Bosuna yssiyormusum hissi ve genel bir mutsuzluk var.Icten gulemiyorum.Midemin ustune basinca yine curuk gibi aciyor mesela bugun.Bu hastaligi nasil atlattiniz.Yeniden mutlu hallerinize nasil dondunuz. Sizler nasil atlattiniz bu surecinizi ve ne tetikliyor. Bu durumu yasamis olanlar bana yardimci olabilir mi?