Mide ve bağısaklarınıza vuruyor mu bu sıkıntı gece uyku düzeniniz nasılMerhabalar herkese
Bende uzun yıllardır anksiyete ve agorafobi var yani boş geniş açık alanlarda kriz geçiriyorum evden gerekli olmadıkça çıkmıyorum çıktığımda yanımda biri oluyor ve biri olsa bile aşırı korku huzursuzluk yoğun iç sıkıntısı düşecek bayılacak gibi olup kalbim çok hızlı atıyor terliyorum. Kendim dışarıda yürüyemiyorum bir yere gideceğim de arabayla yada taksi ile gidiyorum. Ölecek gibi hissediyorum. Ve yabancılaşma hissi oluyor. Çok korkuyorum.
İlaç kullanıyorum. Hiç terapi göremedim özele gidemiyorum pahalı. Eski zamanlardaki gibi rahatça dışarı çıkmak gezmek istiyorum. Nasıl geçecek çocuğumu gezdiremiyorum bile. Okula göturemiyorum. Benim gibi olanlar yada olmuş olup iyileşenler var mi? Cok zor bunlar.
Olmuyor hep uyumak istiyorum bazende hiç uyumak istemiyorum kusura bakmayin gec yazdimMide ve bağısaklarınıza vuruyor mu bu sıkıntı gece uyku düzeniniz nasıl
Önemli değil teşekkürlerOlmuyor hep uyumak istiyorum bazende hiç uyumak istemiyorum kusura bakmayin gec yazdim
herkeste farklı oluyor resmen bazıları çok uyku düşkünü bazıları hiçbir şekilde uyuyamiyorOlmuyor hep uyumak istiyorum bazende hiç uyumak istemiyorum kusura bakmayin gec yazdim
Mide ve bağısaklarınıza vuruyor mu bu sıkıntı gece uyku düzeniniz nasıl
5 yıl önce bende panik atak agorafobi yaşadım online terapiler aldim ilaç 5 yildır kullaniyorum emin olun geçiyo sürünerekte olsa çok zor olduğunu biliyorum gitmek istediginiz yere gidin gitmek istemesenizde gidin yaşamayana anlatmak çok zor ama kendinizi telkinleyin bundan öncekiler öldürmedi buda öldürmez üstüne gittikçe yeneceksiniz nerdeyse atak hiç yaşamiyorum amaa gitmeme isteği var bendede ve uyku hali ama zoru anlatinca diğeri kolay geliyo aslında zor olan birşey yok biz oyle hissettik bu gecede şifalar diliyorumMerhabalar herkese
Bende uzun yıllardır anksiyete ve agorafobi var yani boş geniş açık alanlarda kriz geçiriyorum evden gerekli olmadıkça çıkmıyorum çıktığımda yanımda biri oluyor ve biri olsa bile aşırı korku huzursuzluk yoğun iç sıkıntısı düşecek bayılacak gibi olup kalbim çok hızlı atıyor terliyorum. Kendim dışarıda yürüyemiyorum bir yere gideceğim de arabayla yada taksi ile gidiyorum. Ölecek gibi hissediyorum. Ve yabancılaşma hissi oluyor. Çok korkuyorum.
İlaç kullanıyorum. Hiç terapi göremedim özele gidemiyorum pahalı. Eski zamanlardaki gibi rahatça dışarı çıkmak gezmek istiyorum. Nasıl geçecek çocuğumu gezdiremiyorum bile. Okula göturemiyorum. Benim gibi olanlar yada olmuş olup iyileşenler var mi? Cok zor bunlar.
Bu saat oldu uyuyamıyorum ilaca başlayalı iki gün oldu ilaç başlayınca kaygım arttı baş ağrısı mide bulantısı yaptı normal mi ilk günler5 yıl önce bende panik atak agorafobi yaşadım online terapiler aldim ilaç 5 yildır kullaniyorum emin olun geçiyo sürünerekte olsa çok zor olduğunu biliyorum gitmek istediginiz yere gidin gitmek istemesenizde gidin yaşamayana anlatmak çok zor ama kendinizi telkinleyin bundan öncekiler öldürmedi buda öldürmez üstüne gittikçe yeneceksiniz nerdeyse atak hiç yaşamiyorum amaa gitmeme isteği var bendede ve uyku hali ama zoru anlatinca diğeri kolay geliyo aslında zor olan birşey yok biz oyle hissettik bu gecede şifalar diliyorum
Bu saat oldu uyuyamıyorum ilaca başlayalı iki gün oldu ilaç başlayınca kaygım arttı baş ağrısı mide bulantısı yaptı normal mi
Bu gece hiç uykuya dalamadım normal mıdır uyuyamıyorumYan etki yapmışmıdır bilemedim ama ilacin daha etki edecegini sanmıyorum sabredin hepsi geçicek 10 gün 2 hafta sonra fark görülmeye başlayacak ilk dönemlerde benimde midem çok bulanırdı
Ne verdi size doktor ilaca yeni başlamışsınız daha etki etmezBu gece hiç uykuya dalamadım normal mıdır uyuyamıyorum
bana uyku ilacıda verildi devamlı kullanmıyorum gerek duyduğumda içiyorum bende gece uykusu yoktu ama gündüz ne yemek ne içmek hep uyumak istiyordumBu gece hiç uykuya dalamadım normal mıdır uyuyamıyorum
Bu süreçte çok kilon verdiniz miKötü anı yaşayanları dinlemeyin
bana uyku ilacıda verildi devamlı kullanmıyorum gerek duyduğumda içiyorum bende gece uykusu yoktu ama gündüz ne yemek ne içmek hep uyumak istiyordum
Bu süreçte çok kilo verdiniz miKötü anı yaşayanları dinlemeyin
bana uyku ilacıda verildi devamlı kullanmıyorum gerek duyduğumda içiyorum bende gece uykusu yoktu ama gündüz ne yemek ne içmek hep uyumak istiyordum
Cipralex 5 mg verdi beş gün sonra 10 mg içecemNe verdi size doktor ilaca yeni başlamışsınız daha etki etmez
5 mg başlama dozu şuan zaten bir etki etmez vücudun alışma dozu tedavi dozu değil 10 mg a çıkınca başlarsın etkilerini görmeye istikrarlı davran iç faydasını görürsün inşallahCipralex 5 mg verdi beş gün sonra 10 mg içecem
İnşallah canım benim şuan yaşadığım anksiyete atağı herhalde5 mg başlama dozu şuan zaten bir etki etmez vücudun alışma dozu tedavi dozu değil 10 mg a çıkınca başlarsın etkilerini görmeye istikrarlı davran iç faydasını görürsün inşallah
8 kilo 1 hafta içinde verdim derdimin dermanı sanki ayrandı ayranla yaşadım bi süre ilaç etki etmeye başladıkça tabiki o kiloyu yine aldımBu süreçte çok kilon verdiniz mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?