Anksiyete panik bozukluk ve Agorafobi ( geniş alan fobisi)

Bu süreçte çok kilon verdiniz mi
Birde her dr tedavisi farklıdır kişiden kişiye ataklarina görede dozları değişebilir ben 8 ay derman aradım noroleji kalp ekgler vertigo tedavisi en son bu panik atak denildi ilk doz 30 mg la başladım 2 ay kullandım çok aman allah fayda görmeyip tekrar gittiğimde 60 mg çıkardı dozumu. bu süreç sabır istiyo sabredin geçiyo geçmez bu dertten ölürüm dediğimiz neleri atlatmadıkki

Birde her dr tedavisi farklıdır kişiden kişiye ataklarina görede dozları değişebilir ben 8 ay derman aradım noroleji kalp ekgler vertigo tedavisi en son bu panik atak denildi ilk doz 30 mg la başladım 2 ay kullandım çok aman allah fayda görmeyip tekrar gittiğimde 60 mg çıkardı dozumu. bu süreç sabır istiyo sabredin geçiyo geçmez bu dertten ölürüm dediğimiz neleri atlatmadıkki
Aynen öyle kardeşim insanoğlu aciziz işte sihirli bi değnek gibi hemen iyileşmek istiyoruz çok teşekkür ederim ilgilendiğiniz için

Aynen öyle kardeşim insanoğlu aciziz işte sihirli bi değnek gibi hemen iyileşmek istiyoruz çok teşekkür ederim ilgilendiğiniz için
Hobi edinin dikiş nakış olsun eliniz neye yatkınsa onunla kafanızı meşgul edin çok iyi geliyo kesinlikle boş kalmayın

5 mg başlama dozu şuan zaten bir etki etmez vücudun alışma dozu tedavi dozu değil 10 mg a çıkınca başlarsın etkilerini görmeye istikrarlı davran iç faydasını görürsün inşallah
Bende paxera başladım 5 gün oldu ilk 2 gün yarım içtim sonra tüme çıkardım 10 mg.Ama huzursuzluk arttı yerimde zor duruyorum içim içimi yiyor.Bunlar geçer mi

Merhabalar herkese
Bende uzun yıllardır anksiyete ve agorafobi var yani boş geniş açık alanlarda kriz geçiriyorum evden gerekli olmadıkça çıkmıyorum çıktığımda yanımda biri oluyor ve biri olsa bile aşırı korku huzursuzluk yoğun iç sıkıntısı düşecek bayılacak gibi olup kalbim çok hızlı atıyor terliyorum. Kendim dışarıda yürüyemiyorum bir yere gideceğim de arabayla yada taksi ile gidiyorum. Ölecek gibi hissediyorum. Ve yabancılaşma hissi oluyor. Çok korkuyorum.
İlaç kullanıyorum. Hiç terapi göremedim özele gidemiyorum pahalı. Eski zamanlardaki gibi rahatça dışarı çıkmak gezmek istiyorum. Nasıl geçecek çocuğumu gezdiremiyorum bile. Okula göturemiyorum. Benim gibi olanlar yada olmuş olup iyileşenler var mi? Cok zor bunlar.
Şimdi nasılsınız

Back
X