• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anksiyete panik ataka hamilelik

Selam aynı duygular içindeyim 2 yıldı anksiyete bozukluğu var sürekli acaba bişe oldu mu doğum nasıl olacak doğumda panik atak geçirir miyim gibi bir sürü aklıma kötü kötü şeyler geliyor😥 normal insanlar gibi yaşamak istiyorum artık 21 haftalım hamileyim şuan sol göğsümün altında ağrı var eminim gazdan ama gel beynime anlat🤦‍♀️

Selam aynı duygular içindeyim 2 yıldı anksiyete bozukluğu var sürekli acaba bişe oldu mu doğum nasıl olacak doğumda panik atak geçirir miyim gibi bir sürü aklıma kötü kötü şeyler geliyor😥 normal insanlar gibi yaşamak istiyorum artık 21 haftalım hamileyim şuan sol göğsümün altında ağrı var eminim gazdan ama gel beynime anlat🤦‍♀️
Onu hiiic dudunme canim o gazdandir dedigin gibi benim cocuklugumdan beri oyle gous agrilarim oluyor ve eskiler sey der ben bulgaristanliyim birseye uzulum heves etin seyi yapmadiysan sol tarafta agri olur bu arda bende bu gun dustum ve kendimi.atak gecirmemk icin zor tutuyorum karnimin agrisi yok normalde sik sik adet agrisi yada batmalar olurdu dustumden beri pek yok

Herkeze merhaba arkadaslar acaba panik atak ve anksiyete ayniz amanda hamile olaniniz varmi ölüm korkusu geliyomu ve geldinde nasil bas ediyosunuz
Ayyy ben hamile iken çok oluyordu zor doğum yaptım lohusa depresyonu yaşadım sırf eşim başkasına bakmasın diye spiralden önce 1 gün ilişki yaşadım hamile kalmışım mecbur aldırdım hala ağır anksiyete yaşıyorum bebeğim 9 aylık:((((((

Hamilelinizde carpintilariniz oluyomu acaba ve atak gecirirken mide bulantisi felan cok deisik biaey nezaman boyle olsam doktora gitsem hep normal ve karincalasma kafamda baski bozumu sikiyolar gibi hep piskolojik diyolar bunlari yasiyomusunuz acaba

Herkeze merhaba arkadaslar acaba panik atak ve anksiyete ayniz amanda hamile olaniniz varmi ölüm korkusu geliyomu ve geldinde nasil bas ediyosunuz
ben panik ataktım. Hamileyken değildi ama bildiğim kadarıyla hamileyken ilaç kullanılamıyor. Terapi almanızda fayda var bence

Back