- 15 Aralık 2016
- 870
- 381
- 53
- Konu Sahibi Zeynep335kara
-
Anladim canım ilk defa duydum o tedavi yöntemini hangi sehirdesin Allah gönlüne göre versinBen selectra kullandım canım ama şuan kullanmıyorum bebek istiyorum çünkü ben psikoloğa gidiyorum emdr diye bi tedavi yöntemi var onu uyguluyor beyne ses dalgaları veriyor
Canım bir buçuk ay oldu daha yeni evet önceleri göre çok iyyim Allah'a şükürler olsun ama ben gerçekten çok kötüydüm yemek bile yiyemiyordum biranda 7 kilo verdim başım sürekli dönüyordu korkudan hiç uyuyamıyordum hiç bişey yapmıyordum gitmedim acil kalmadı nöroloji kardiyoloji dahiliye ne varsa gittim hacı hocaya bile gittim çalmadığım kapı kalmadı inanNe kadar oldu terapiye başlayalı sende baya ilerleme var o zaman atlaticaksin inşallah
İzmirdeyim canımAnladim canım ilk defa duydum o tedavi yöntemini hangi sehirdesin Allah gönlüne göre versin
Seni cok iyi anlıyorum insan her yerden bi derman ariyo ama eminimki tedavi + bide bebisin olursa çok kolay atlaticaksin en azindan o kadar kapi calmana yardimci olacak insanlarda var yaninda benim eşim inanmadigi için böyle seylere hic destek alamıyorumCanım bir buçuk ay oldu daha yeni evet önceleri göre çok iyyim Allah'a şükürler olsun ama ben gerçekten çok kötüydüm yemek bile yiyemiyordum biranda 7 kilo verdim başım sürekli dönüyordu korkudan hiç uyuyamıyordum hiç bişey yapmıyordum gitmedim acil kalmadı nöroloji kardiyoloji dahiliye ne varsa gittim hacı hocaya bile gittim çalmadığım kapı kalmadı inan
Bende izmir canım hangi hastaneye gidiyosunİzmirdeyim canım
Canım özel bi kliniğe gidiyorum alsancaktaB
Bende izmir canım hangi hastaneye gidiyosun
Canım yani eşin inanmıyorsa yapacak bişey yok ama istediğin zaman yaz burdan destek olurum senin çocuk varmıSeni cok iyi anlıyorum insan her yerden bi derman ariyo ama eminimki tedavi + bide bebisin olursa çok kolay atlaticaksin en azindan o kadar kapi calmana yardimci olacak insanlarda var yaninda benim eşim inanmadigi için böyle seylere hic destek alamıyorum
Yok canim bende 1.5 yili geçti biraz evleneli 8 aydir yatiyodum bu süreçte istenmeyen bi gebelik oldu aldirmak zorunda kaldım malesefCanım yani eşin inanmıyorsa yapacak bişey yok ama istediğin zaman yaz burdan destek olurum senin çocuk varmı
Canım orda ücretsiz piskolokta var onada gidebilirsin benim gittiğim seansı 200 lira eğer gitmek istersen veririm numarasınıAnladim canım gelismeri burdan bildirirsin bende Alsancak devlet hastanesinde hilmi Aktaş diye bi dr gidiyodum
Anladım canım inşallah seninde olur bebeğin belki bebeklerimiz olunca daha iyi oluruzYok canim bende 1.5 yili geçti biraz evleneli 8 aydir yatiyodum bu süreçte istenmeyen bi gebelik oldu aldirmak zorunda kaldım malesef
Inşallah canim onlar olursa bu kadar düşünmeye vaktimiz olmaz diye düşünüyorum hayırlısı hakkimizda :)Anladım canım inşallah seninde olur bebeğin belki bebeklerimiz olunca daha iyi oluruz
Orda psikoloğa psikiyatri yonlendiriyo diye biliyorum ozele esimi ikna etmeden gitmem biraz zorCanım orda ücretsiz piskolokta var onada gidebilirsin benim gittiğim seansı 200 lira eğer gitmek istersen veririm numarasını
Evet canım psikiyatri yönlendiriyor sen doktoruna ben kötüyüm terapide almak istiyorum de o zaman yönlendiriyorOrda psikoloğa psikiyatri yonlendiriyo diye biliyorum ozele esimi ikna etmeden gitmem biraz zor
Tamam canim gittiğimde onuda deneyeyimEvet canım psikiyatri yönlendiriyor sen doktoruna ben kötüyüm terapide almak istiyorum de o zaman yönlendiriyor
Sanirim burda kurtuldum diyen yok ama bana dr 6 ile 8 ay arasi tedaviyi düzenli olursan geçer demiştiKızlar Yok mu hiç ben tamamen kurtuldum diyen
Kulaklı ses dalgası veriyor ve korkularınla yüzleşerek atlatmak için konuşuyoruz sürekli korkularımla ilgiliemdr yaptırmışsınız galiba biraz bilgi verirmisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?