- 6 Ağustos 2014
- 17.656
- 31.594
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cok eski konu ama size bir sey danismak istiyorum. Ben anksiyetenin hep bedensel belirtilerini yasiyorum yani basdonmesi mide bulantisi dengesizlik kas agrilari carpintilar kalbe bicak batmasi gitmedigim doktor kalmadi hic birseyin yok diyorlar. Yani anksiyete boyle bir sey yapar mi? Her allahin ginu neredeyse yataga bagli yasiyorum azicik kendimi iyi hissetsem yemekti ev temizligidi yapiyorum. Su an bile basima bir agirlik geliyo nefesim daraliyo sallaniyorum yani basdonmesi gibi oturdugum yerde. Cildiricam artik.
Evet anksiyete tam olarak bunları yapıyor bende de. Bazen kalp krizi geçireceğimi bazen beyin kanaması geçireceğimi düşünerek panikliyorum hatta acile de gittiğim oldu. Korkmayın, bunlar bana bir şey yapmaz deyin.Cok eski konu ama size bir sey danismak istiyorum. Ben anksiyetenin hep bedensel belirtilerini yasiyorum yani basdonmesi mide bulantisi dengesizlik kas agrilari carpintilar kalbe bicak batmasi gitmedigim doktor kalmadi hic birseyin yok diyorlar. Yani anksiyete boyle bir sey yapar mi? Her allahin ginu neredeyse yataga bagli yasiyorum azicik kendimi iyi hissetsem yemekti ev temizligidi yapiyorum. Su an bile basima bir agirlik geliyo nefesim daraliyo sallaniyorum yani basdonmesi gibi oturdugum yerde. Cildiricam artik.
merhaba ilac kullanmak bebege engelmi yoksa isteksizlik yapiyor vs ondan miBebek istediğimiz için eşimle
ayni bensiniz gecti gerci konunun ustunden ama suan nasilsinizCok eski konu ama size bir sey danismak istiyorum. Ben anksiyetenin hep bedensel belirtilerini yasiyorum yani basdonmesi mide bulantisi dengesizlik kas agrilari carpintilar kalbe bicak batmasi gitmedigim doktor kalmadi hic birseyin yok diyorlar. Yani anksiyete boyle bir sey yapar mi? Her allahin ginu neredeyse yataga bagli yasiyorum azicik kendimi iyi hissetsem yemekti ev temizligidi yapiyorum. Su an bile basima bir agirlik geliyo nefesim daraliyo sallaniyorum yani basdonmesi gibi oturdugum yerde. Cildiricam artik.