• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anksiyete miyim?

İlaç su şekilde kullanılır:
Bir kere bu rahatsızlık basit bir rahatsızlık değil, zamana yayarak tedavi edilir. İlaca ilk yarım başlanır, daha sonra kademeli olarak arttirilir. İlaçlar 2 haftadan sonra etki etmeye başlar, tam tedavi olmadan yarıda kesmek sizi daha kötü yapabilir.
Tedavi bittikten sonra ilaç kademeli olarak yavaş yavaş kesilir, bunu dr un düzenler.
Bu grip olmak gibi birşey değil yani 2 hap atayım iyileseyim diye bir şey yok, bunu bir sindirmeniz lazım.
Hiçbir ilaç bağımlılık yapmaz, sadece dr u dinlemez kafaniza göre yarida keserseniz, siz olumsuz etkilenirsiniz. Bazı insanlar kafaya göre alıp almiyorlar bu yüzden problem yapıyorlar.

Ben doktora gitmedim
Ve şuanda gece lambası vs olmadan uyuyorum yani anlayamadım yıllardır gece lambası olmadan çok zor uyurdum
Ama şuanda aklıma takılan tek şey uyku uyuyabilcekmiyim acaba sorusu

Ben doktora gitmedim
Ve şuanda gece lambası vs olmadan uyuyorum yani anlayamadım yıllardır gece lambası olmadan çok zor uyurdum
Ama şuanda aklıma takılan tek şey uyku uyuyabilcekmiyim acaba sorusu
Ben de gidin diye yazdım zaten

Size verilen ilaçlar çok uyku yada gün içinde sersemlik tarzında şeyler yaptımı
Ben değil anneme verildi. Siz başka biriyle karistirdiniz sanırım. Annem geçirdi bu rahatsızlığı, 3 yıl önce. Ben de internetten araştırmıştım, dr ile de beraber görüşmüştüm, oradan biliyorum.
Söylediğin belirtiler en başta oluyor daha sonra olmuyor

Ben değil anneme verildi. Siz başka biriyle karistirdiniz sanırım. Annem geçirdi bu rahatsızlığı, 3 yıl önce. Ben de internetten araştırmıştım, dr ile de beraber görüşmüştüm, oradan biliyorum.
Söylediğin belirtiler en başta oluyor daha sonra olmuyor
Pardon bi önce yorum yazan arkadaşla karıştırdım annenizin tedavisi ne kadar sürdü ve ne kadar zaman sonra doktora gitti şuan uykusuzluk sorunum yok gibi ama içimdeki huzursuzluk sabahları akşama kadar beni maffediyor akşamda tamam diyorum boşver ama ertesi gün yine aynı huzursuzluk mutsuzluk ağlama isteği geliyo ara ara

Pardon bi önce yorum yazan arkadaşla karıştırdım annenizin tedavisi ne kadar sürdü ve ne kadar zaman sonra doktora gitti şuan uykusuzluk sorunum yok gibi ama içimdeki huzursuzluk sabahları akşama kadar beni maffediyor akşamda tamam diyorum boşver ama ertesi gün yine aynı huzursuzluk mutsuzluk ağlama isteği geliyo ara ara
Psikoloji doktoruna görün derim uyku bozukluğu varsa hayatında yolunda gitmeyen bi takım şeyler var demektir yalnız kalmamaya dikkat et uykun tamamen gelince odana git bişeylerle meşgul ol çık gez bol bol aktivite yap kafanı rahatlatacak şeyleri yap ne bileyim hoşlandığın şeyler gibi falan aklıma bunlar geliyor

Psikoloji doktoruna görün derim uyku bozukluğu varsa hayatında yolunda gitmeyen bi takım şeyler var demektir yalnız kalmamaya dikkat et uykun tamamen gelince odana git bişeylerle meşgul ol çık gez bol bol aktivite yap kafanı rahatlatacak şeyleri yap ne bileyim hoşlandığın şeyler gibi falan aklıma bunlar geliyor
Psikoloji doktoruyla görüşmek için maddi imkanım yok zaten yalnız kalmak istemiyor canım hiç ama dediğiniz gibide dışarı çıkmak için gece uyku düzgün olmayınca enerjim olmuyor huysuz oluyorum sinirim bozuluyor

Psikoloji doktoruyla görüşmek için maddi imkanım yok zaten yalnız kalmak istemiyor canım hiç ama dediğiniz gibide dışarı çıkmak için gece uyku düzgün olmayınca enerjim olmuyor huysuz oluyorum sinirim bozuluyor
Devlet Hastanesine gidebilirsin sigorta felan mı yok

Back