Bence yaşadığın sıkıntılı dönemleri atlatsan , kafanı toparlayıp birazcık sakinleşebilsen geçer...
tabi , bilmiyorum yaşadıkların mı etkiledi daha önceden de varmıydı bu sorunlar... Bazen korku filmi izlediğimde sürekli korkmayacağım deuip odadan odaya geçerken tek tek lamba yakarak , veya eşime sığınarak geçiştiriyorum. Düşünmemeye çalış , ışığı açıp yat , bir süre baş edemezsen de yardım almayı dene geçmiş olsun...
Yalnız mı yaşıyorsunuz , sosyal hayatınızı biraz daha geliştirseniz arkadaşlık ilişkilerinizde falan yalnız kalmayın iyi gelecektir.Şimdi şöyle ben yıllardır bu tarz korku filmleri olsun vs korku hikayeleri beni çok etkiler asla izleyemem zaten yatarkende gece lambasıyla yatıyorum şuanda bir meşguliyetim yok okulum yok işim yok ondan canım çok sıkılıyor uyku düzenim yok yemek düzenim yok yani kafam okul yada iş gibi şeylerle meşgul olmadığı için bunlara çok kayıyor . gece hemen uykuya dalmama konusunda da yeni olan bişey değil yıllardır hemen uyuyamam zaten başka bir yerde uyursamda hemen uyanırım
Yalnız mı yaşıyorsunuz , sosyal hayatınızı biraz daha geliştirseniz arkadaşlık ilişkilerinizde falan yalnız kalmayın iyi gelecektir.
Hiç yardım almayı düşünmediniz mi? Uzun zamandır varmış problemleriniz , belki bilinçaltınızda yatan farklı şeyler sebep oluyordur yaşadıklarınıza
en güzel tehşisi doktor koyar var bişeyler mutlaka gitmelisin.
verebilir ilaçtan korkma hasta olmaktan kork.Hemen gittiğim de bana ilaç mı verir acaba yoksa konuşmakta iyi gelir mi laçtan korkuyorum
verebilir ilaçtan korkma hasta olmaktan kork.
ben de 21 yaşındayim, 5 aydır ilaç kullanıyorum yaklaşık, 6 ayda bi sorun olmazsa bırakıcaz drdi doktorum ama ben de korktuğum için bırakmak istemiyorum şimdi. Bağımlılık yaptı demiyorum, yani hap almadığımda onu aramıyorum ya da biraz gecikse kötü olmuyorum ama ilaci bırakacak olma düşüncesi beni korkutuyor ya eskisi gibi olursam yine diye. İyi ki de almışım ilacı diyorum çünkü eski normal akışına döndü hayatım... Kendi başına halledemeyecegin biseyse eğer kesinlikle tavsiye ederim doktora gidip ilaç kullanmani. Xaten doktorun en iyisini bilir, çok vakit kaybedip kendine eziyet etmedaha 23 yaşındayım ve bu tarz ilaçlar bağımlılık yaratmıyor mu benim korkum bu
Şuanda bu yazdıklarımdan çok uyku sorunu çekiyorum ilk başlarda gece 4 5 gibi uyanıp geri uyuyordum daha sonra bi gece tam uykuya dalacakken pat sıçradım uyandım o günden beri aklıma uyuyamama sorunu aldı onun için diğerleri şuanda umrumda bile değil benimde korkum hap kullanıp daha sonra bırakınca tekrar başlarsa uykusuzlukben de 21 yaşındayim, 5 aydır ilaç kullanıyorum yaklaşık, 6 ayda bi sorun olmazsa bırakıcaz drdi doktorum ama ben de korktuğum için bırakmak istemiyorum şimdi. Bağımlılık yaptı demiyorum, yani hap almadığımda onu aramıyorum ya da biraz gecikse kötü olmuyorum ama ilaci bırakacak olma düşüncesi beni korkutuyor ya eskisi gibi olursam yine diye. İyi ki de almışım ilacı diyorum çünkü eski normal akışına döndü hayatım... Kendi başına halledemeyecegin biseyse eğer kesinlikle tavsiye ederim doktora gidip ilaç kullanmani. Xaten doktorun en iyisini bilir, çok vakit kaybedip kendine eziyet etme
Benim çok yoğun bi dönemdi finallerimin ödev teslimlerimin olduğu dönem hasta oldum ve calisamadim odevleri hazırlayamadim derken sçok stres oldum panik atak vs. yaşadım, onun üzerine anksiyete başladı sürekli çarpıntım oluyordy. 5 ay uzun değil canım çünkü doktorum bu rahatsızlıkta tedavi süresi en az 6 aydır ddi. yani 6 ay kesin kullaniyosun sonra duruma göre bırakıyorsunŞuanda bu yazdıklarımdan çok uyku sorunu çekiyorum ilk başlarda gece 4 5 gibi uyanıp geri uyuyordum daha sonra bi gece tam uykuya dalacakken pat sıçradım uyandım o günden beri aklıma uyuyamama sorunu aldı onun için diğerleri şuanda umrumda bile değil benimde korkum hap kullanıp daha sonra bırakınca tekrar başlarsa uykusuzluk
Siz ne şikayet ile gitmiştiniz doktora korkularınız neydi ve 5 aydır ilaç kullanmak çok uzun değil mi
Benim çok yoğun bi dönemdi finallerimin ödev teslimlerimin olduğu dönem hasta oldum ve calisamadim odevleri hazırlayamadim derken sçok stres oldum panik atak vs. yaşadım, onun üzerine anksiyete başladı sürekli çarpıntım oluyordy. 5 ay uzun değil canım çünkü doktorum bu rahatsızlıkta tedavi süresi en az 6 aydır ddi. yani 6 ay kesin kullaniyosun sonra duruma göre bırakıyorsun
İlaç hakkındaki hurafelere inanmamakta fayda var. Kullanmanız gerekiyorsa kullanmalısınız ama anksiyete rahatsizliligi olanlar bu rahatsizloga bağlı olarak kullanmayı reddediyor.Doktora da gitme istememe sebebim ilaçlar bağımlılık yaratırmı yani sürekli ilaç kullanımında ilaç kullanırken iyi kullanmadığım zaman yine aynı olursam diye korkuyorum birde kişilik olarakta çok tedirginim bu aralar daha çok olmaya başladım hep olumsuz ya böyle olursa diye düşünüyorum
İlaç hakkındaki hurafelere inanmamakta fayda var. Kullanmanız gerekiyorsa kullanmalısınız ama anksiyete rahatsizliligi olanlar bu rahatsizloga bağlı olarak kullanmayı reddediyor.Doktora da gitme istememe sebebim ilaçlar bağımlılık yaratırmı yani sürekli ilaç kullanımında ilaç kullanırken iyi kullanmadığım zaman yine aynı olursam diye korkuyorum birde kişilik olarakta çok tedirginim bu aralar daha çok olmaya başladım hep olumsuz ya böyle olursa diye düşünüyorum
İlaç su şekilde kullanılır:Şuanda bu yazdıklarımdan çok uyku sorunu çekiyorum ilk başlarda gece 4 5 gibi uyanıp geri uyuyordum daha sonra bi gece tam uykuya dalacakken pat sıçradım uyandım o günden beri aklıma uyuyamama sorunu aldı onun için diğerleri şuanda umrumda bile değil benimde korkum hap kullanıp daha sonra bırakınca tekrar başlarsa uykusuzluk
Siz ne şikayet ile gitmiştiniz doktora korkularınız neydi ve 5 aydır ilaç kullanmak çok uzun değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?