- 26 Mart 2014
- 79
- 11
- Konu Sahibi aysetugba44
Herkese merhaba. 2 yıl önce korona gecirdim. Koronanin 8 tane ilacini ictikten 5 saat sonra bende bi Haller oldu. Uykuya dalamama sıçrama ve kalp atislarimda hizlanma. Hani arabayla yüksekten inerken karnimizda bir yanma olur ya o his eşliğinde oluyor bunlar. 4 saat uykuya dalmaya çalıştım ama yok olmadi acilde aldım soluğu. Ekg çekildi panik yapmışsın dendi sakinlestirici yapıldı ama bana misin demedi yani etki etmedi bana. En son yarim zanax verildi ve o şekilde uyuya kaldim. Neyse koronayi atlattim aradan 1 ay geçti ayni sikayetler bir gece aniden yine oldu yine doktor falan ve yine panik atak dendi. Tam 2 yıldır yaptırmadigim test kalmadi. Hatta bt yani sanal anjiyo dahi oldum kalpten. Sebepsiz yere gelen bir iç huzursuzluğu kaygi korku böyle mide bulantısı tedirginlik ve ardindan mutlaka yaşadığım ekstrasistol yani kalbimde ek atimlar. Merak ettigim şu benim derdim gerçekten anksiyetemi yoksa kalbimde bir ritim bozukluğu mu var. 2 defa holter takıldı ama ben bu yasadiklarimi holter takiliyken yasamadim holter de kaydetmedi dogal olarak. 10 doktora gitmistirim herhalde. Artik bıktım. İyilesmek istiyorum. Suan çarpıntım yok. Ek atım ve bu hisler sebepsiz hicbir sebep yokken evde arabada misafirlikte buluyor beni. Bu sebepsizlik de hastalikmi var diye beynimi kemiriyor. Birşeyi kafaya taksam birşey i panik yapsam ve o an olsa gercekten anksiyete dicem ama hicbir sebep yokken oluyor.