anksiyete kaygı ilaç olmadan nasıl yenerim bana bi yol gösterin

nurten85

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2016
30
2
36
39
arkadaşlar ben iki yıl önce panik atak hastalığına yakalandım terapi gördüm ilaç kullandım altı ay atak geçirmiyorum ama aşırı derecede kaygılıyım buda bende hem baş ağrısı yapıyor bide ayrıyeten bu hastalık tan sonra boyun fıtığı boyun duzleşmesi kireçlenme hastalığı na yakalandı m çaresizim

Bir fikrim yok kelin ilacı olsa kendi başına sürer gibi birşey ama iyi hissetmek adlı kitap var herkes tavsiye ediyor bende almayı düşünüyorum ama bulamadım netten almam gerekiyor

N nurten85 aynı dili konuşabildiğiniz bir terapist bulmanızı tavsiye ederim. Her terapist her danışanla aynı ritmi yakalayamayabilir sizin için uygun olan biri ile terapiye başlarsanız ilerleme kaydedeceğinizi düşünüyorum

Hacamat yaptır Allah'ın izniyle gecicek..bütün psikolojik rahatsızlıklar için kesinlikle hacamat bana dua etmeyi de unutma
Emin konuşuyorum çünkü hacamat tık diye panik atağın kesti kontrol edemediğim beynimi bı anda sorunsuz hale getirdi lütfen hacamat yaptır..ben sırtımdan ve kuyruk sokumumdN yaptırdım..baştan yaptırmak çok önemli onuda yaptıracam ins şuan sadece biraz bulanık görme var baştan yaptırınca oda gecicek Allah'ın izniyle eminim

Gerçek panik atak ve anksiyete hastaları ilaçsız düzelemeZ

g

kaç gündür hacamat yapan biyer arıyorum inşallah bulurum ama ondan da çok korkuyorum

nende hacamat istiyorum. resmen bazen beynimi konyrol edemez durumdayim cook kaygiliyim. basim agrisa beyin kanamasi sanan bir psikopatim. resmen yedi bitirdi bu beni. psikologa para harcamiyorum da oglum grip olsa en az 5/10 dr geziyorum acaba baska birsry var anlamadilar mi diye. oyle bi psikopatim gecmiyo ilac vs hikaye. hacamat deneyecegim. yoksa kafami kesip atasim geliyor.

hee ayrica kaygi bozuklugu oldugu icin hacamattan cok korkuyorum amaumurumda degil bu sefer ne olursa olsun yaptiricam ve bu illetten kurtulucam Rabbimin izniyle.

hee ayrica kaygi bozuklugu oldugu icin hacamattan cok korkuyorum amaumurumda degil bu sefer ne olursa olsun yaptiricam ve bu illetten kurtulucam Rabbimin izniyle.
işte insan her yere guvenemiyo bide gerçekten kaygı ınsanı mahvediyo canım sen hangi şehirde sin

Eğer seçersen Access Bars seansı alabilirsin.

yaptırdınız mı hacamat? ben de dün bir yerden randevu aldım iyi geleceğini söylediler ama korkularım o kadar dorukta ki ondan da korktum randevumu iptal ettim. ya cok canım acırsa ya iyi gelmezse falan diye
yok canım yaptırmadım adet olmayı bekliyorum adetim biter bitmez sen nerden randevu aldın

kaç seans yaptırdın?
nerde yaşıyorsun?

hiç evde oturma deli gibi çalış(artık yorucu ve mecbur ilgilenmen zorunlu olacak bir iş) ancak uyumaya eve git uyuduğunda sız kal divanda orda burda.o zaman kendini bile unutursun yorgunluktan üzülmeyi unutursun.bazı erkekler böyle yapıyor yada alkolik oluyor.erkeklerde kadınlara göre daha çok işe yarıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…