iki ker e okudum ben o kitabıBir fikrim yok kelin ilacı olsa kendi başına sürer gibi birşey ama iyi hissetmek adlı kitap var herkes tavsiye ediyor bende almayı düşünüyorum ama bulamadım netten almam gerekiyor
Hacamat yaptır Allah'ın izniyle gecicek..bütün psikolojik rahatsızlıklar için kesinlikle hacamat bana dua etmeyi de unutma
Emin konuşuyorum çünkü hacamat tık diye panik atağın kesti kontrol edemediğim beynimi bı anda sorunsuz hale getirdi lütfen hacamat yaptır..ben sırtımdan ve kuyruk sokumumdN yaptırdım..baştan yaptırmak çok önemli onuda yaptıracam ins şuan sadece biraz bulanık görme var baştan yaptırınca oda gecicek Allah'ın izniyle eminim
kaç gündür hacamat yapan biyer arıyorum inşallah bulurum ama ondan da çok korkuyorumHacamat yaptır Allah'ın izniyle gecicek..bütün psikolojik rahatsızlıklar için kesinlikle hacamat bana dua etmeyi de unutma
Emin konuşuyorum çünkü hacamat tık diye panik atağın kesti kontrol edemediğim beynimi bı anda sorunsuz hale getirdi lütfen hacamat yaptır..ben sırtımdan ve kuyruk sokumumdN yaptırdım..baştan yaptırmak çok önemli onuda yaptıracam ins şuan sadece biraz bulanık görme var baştan yaptırınca oda gecicek Allah'ın izniyle eminim
işte insan her yere guvenemiyo bide gerçekten kaygı ınsanı mahvediyo canım sen hangi şehirde sinhee ayrica kaygi bozuklugu oldugu icin hacamattan cok korkuyorum amaumurumda degil bu sefer ne olursa olsun yaptiricam ve bu illetten kurtulucam Rabbimin izniyle.
İstanbuldayim cnm.işte insan her yere guvenemiyo bide gerçekten kaygı ınsanı mahvediyo canım sen hangi şehirde sin
arkadaşlar ben iki yıl önce panik atak hastalığına yakalandım terapi gördüm ilaç kullandım altı ay atak geçirmiyorum ama aşırı derecede kaygılıyım buda bende hem baş ağrısı yapıyor bide ayrıyeten bu hastalık tan sonra boyun fıtığı boyun duzleşmesi kireçlenme hastalığı na yakalandı m çaresizim
yaptırdınız mı hacamat? ben de dün bir yerden randevu aldım iyi geleceğini söylediler ama korkularım o kadar dorukta ki ondan da korktum randevumu iptal ettim. ya cok canım acırsa ya iyi gelmezse falan diyeİstanbuldayim cnm.
yok canım yaptırmadım adet olmayı bekliyorum adetim biter bitmez sen nerden randevu aldınyaptırdınız mı hacamat? ben de dün bir yerden randevu aldım iyi geleceğini söylediler ama korkularım o kadar dorukta ki ondan da korktum randevumu iptal ettim. ya cok canım acırsa ya iyi gelmezse falan diye
kaç seans yaptırdın?Hacamat yaptır Allah'ın izniyle gecicek..bütün psikolojik rahatsızlıklar için kesinlikle hacamat bana dua etmeyi de unutma
neden?Gerçek panik atak ve anksiyete hastaları ilaçsız düzelemeZ
Çünkü beyin kimyası bozulmuştur düzelsem ben düzelirdim ilaca devamneden?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?