Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Anksiyete-Kaygı bozukluğu yaşayanlar bunun anksiyete olduğunu nasıl anlıyorsunuz?
Bir komşumuzda kaygı bozukluğu var ve kalbinin yukarı çıktığını söylüyor. O nasıl oluyor bilmiyorum ama anksiyete durumunda böyle şeyler yaşıyor musunuz sizlerde?
Evet hiç bir şey yokkeb kalbin bir anda boğazımda atıyormuş gibi oluyor bir heyecan basıyor birmanda bir şey olacakmış gibi oluyor bir kaç saniye sürüyor bu boğazımda atması geçince kalbime iniyor bşr kaç saniye aynı şekilde drvam ediyor malesef bende böyle iişliyor
Kendimi bildim bileli anksiyete hastasıyım. Bazen durduk yere bazen de bir şeyler tetiklediğinde atak geçiriyorum. Kalbim hızlanıyor, birden terliyorum sonra üşüyorum gözlerim kararıyor başım dönüyor böyle anlıyorum. Tabii kişiden kişiye değişir.