• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anksiyete ile gelen mide sorunları :(

Sakizkutusu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2012
424
108
73
Arkadaslar bende anksiyete ye bağlı oluşan mide sorunları var. Bulantı, kusma, gaz sorunları gibi... İlaç kullanıyorum 1 yıldır ama arada sorun olsa da ilacla sorun yok. Bırakınca yeniden eskisi gibi oluyorum. Buna bi çözüm bulabilen var mı.
Neler yapabilirim. İlaca bağlı kalmak istemiyorum. Çocuk istiyorum ama ilaçla mümkün değil. Hem prolaktin hormonumu yukseltiyor kilo da aldim. Hem de hamilelikte kullanmam mümkün değil.

Buna iyi gelen neler yapabilirim. Bitkisel şeyler ya da psikologa mi gitsem.

Yardımcı olursanız sevinirim.

Ben de anksiyeteye bagli yemek yiyememe sorunu vardi. Dr hapim yerine bitkisel bir ilac verdi ve hap kadar olmasa bile yemek yemeye devam edebildim. Bu konuyu doktorla konusun bence.

Ben de anksiyeteye bagli yemek yiyememe sorunu vardi. Dr hapim yerine bitkisel bir ilac verdi ve hap kadar olmasa bile yemek yemeye devam edebildim. Bu konuyu doktorla konusun bence.

Konuştum dokturumla ben her ilacı kullanamadigim için bu kullandigimi bile çok zor bulduk bırakma 1 yıl az bir süre dedi.
Bitkisel ilaç derken ne vermişti sana.

Doktorum 1 yıl az bi süre kullan ilacı ertele bebek işini diyor. Ama düzelecek miyim sonunda onu bilmiyorum :KK43:

Ilaci beklersen cocuk daha zor yaparsin. Bu yollardan gecmis biri olarsk soyluyorum ki ilac kullandigin surece ise yariyor. Biraktigin anda eskiye donuyorsun bunun sonu yok.

Konuştum dokturumla ben her ilacı kullanamadigim için bu kullandigimi bile çok zor bulduk bırakma 1 yıl az bir süre dedi.
Bitkisel ilaç derken ne vermişti sana.

Ozelden yaziyorum.

Back