- 16 Haziran 2014
- 766
- 692
-
- Konu Sahibi yalnizkus_
Merhabalar, faydasını gördünüz mü?Merhabalar, bnde depresyon ve anksiyete icin sarı kantaron cayını iciyorum.Sabah ac karnına 21 gün icip 1 hafta ara veriyorum.Bi yan etkisiyle karsılasmadım, bnde merakla gelecek cvpları bekliyorum
Merhabalar, faydasını gördünüz mü?
Melisayı ne zmn iciyorsunuz, sabahları mı? Bn hic denemedim melisayı...Kantaron bana hiç iyi gelmiyor 2 kez denedim bi tuhaf yapıyor. Anksiyete için en iyi melisa işe yaramıştır. Hafif depresifsem passiflora şurup iyi gelmişti. Kedi otu kökünden de pek verim alamamıştım. Bir de papatya çayı güzel bir ferahlık veriyordu
Bn aynı zmnda terapiye de gidiyorum, rahatlatıyor.Sabah ac karnına iciyorum, günesli havalarda icmemk lazımmıs sanırım.Bir de ilaclarla etkilesebilir deniliyor.Bnde gozlmledigim bi yan etki olmadı sükürMerhabalar, faydasını gördünüz mü?
Yani bi ara çok kaygılıydım böyle kafamın içinde sesler vardı resmen o zaman kullanmıştım çok faydalı olmuştu düzenli kullanmadım yaniMelisayı ne zmn iciyorsunuz, sabahları mı? Bn hic denemedim melisayı...
Sabah mı icmistiniz?Hatirliyor musunuz?Ya da ac mı tok mu?Yani bi ara çok kaygılıydım böyle kafamın içinde sesler vardı resmen o zaman kullanmıştım çok faydalı olmuştu düzenli kullanmadım yani
Akşam tok içiyordum ona dikkat etmedimSabah mı icmistiniz?Hatirliyor musunuz?Ya da ac mı tok mu?
Tesekkur ederim, Rabbim hepimize Şafi ismiyle Şifa versin.Yureklerimize genislik aldıgımız nefese ferahlık versinAkşam tok içiyordum ona dikkat etmedim
Amin canım, passiflora şurup da deneyin mutlaka o da depresif hallere iyi geliyor, rahatlatıyor.Tesekkur ederim, Rabbim hepimize Şafi ismiyle Şifa versin.Yureklerimize genislik aldıgımız nefese ferahlık versin
Sarı kantaronu icip gunesli havalarda disarı cıkmamak lazımmıs, kırmızı lekeler bırakabiliyormus.Böyle duydum da...havalar ısınmaya baslayınca farklı alternatifler arayısındayım.Passiflorayı da deneyebilirim, Passiflorayı hamilelere bile veriyorlar sanırım.Deneyebilirim o yuzdenAmin canım, passiflora şurup da deneyin mutlaka o da depresif hallere iyi geliyor, rahatlatıyor.
Merhaba bu şurubu psikiyatrist önerdi bana emzirdiğim ve bitkisel olduğu için. Bir yan etkisi var mı ya da yan etkisi? Bir de iştah açıyor diye duydum sizde böyle etkisi oldu mu?Amin canım, passiflora şurup da deneyin mutlaka o da depresif hallere iyi geliyor, rahatlatıyor.