Anksiyete, eş kişisi, boşanma

Hastalık hakkında bilgim yok açıkcası.Keyfinden de olabilir bilemiyorum.Kırık var ama kafası kırık sadece

Bildiğim kadarıyla bu tarz ilaçlar beyine etki ettiği için öyle 2 ve ya üç ayda mucize beklemeniz doğru değil tekrar konuşup tedaviye kaldığınıx yerden devam etmeli bu arada bide aile terapistine giderseniz daha sağlıklı olur tabi siz boşanmayı istemiyorsanız..bide tavsiye onu tetikleyecek konulardan uzak olun

Uzman değilim ama anksiyete konusunda bilgi sahibi olduğumu düşünüyorum.
Normalde hafif düzeyde anksiyete bozukluğu olan kişiler içten içe kaygılı tipler olsa da çevrelerine bunu pek belli etmemeye çalışırlar. Uzlaşmacı insanlardır çünkü problem çıksın istemezler.
Ama ileri düzeyde ise artık kendilerine bile tahammülleri olmadığından hayat hem kendileri hem çevresi için zindana döner. Hiçbir olaya olumlu tarafından bakamazlar. Her senaryo felaketle bitecektir, o yüzden kestirip atma gibi çok net tepkileri olur. Sakin dönemlerde "mücadele edebilirim, halledeceğim" cesareti gelse bile karşısındaki ile en ufak fikir ayrılığında öfke ve suçlama patlamaları geri gelir.
Tedavi edilmesi şarttır. Akıl hastalığı değildir. Pek çok irili ufaklı sebep bu hastalığa zemin sağlamış olabilir. İlerleyen aşamalarda bile isteye yalnızlığa sürüklendikçe depresyon, okb (takıntılar, şüphecilik) ve panik ataklar da duruma eşlik edebilir.
İlaç tedavisini reddeden bi hasta için yapabileceğiniz bir şey yok. Siz çabaladıkça kendinizi tüketeceksiniz çünkü. Keşke erken davranıp baştan boşansaymışım deme ihtimaliniz çok yüksek. O yüzden direnmeyin derim. Gerçekten düzelmek istemeyen, düzenli olarak kontrollere gitmeyen yoğun anksiyete bozukluğu olan bi adamla işiniz çok zor. Rest çekerseniz ilk başta şaşırıp, sonra şans isteyip, sonra yine eskiye döneceğini düşünüyorum. Bi süre sonra bu döngüde cebelleşip duracaksınız.
Ben bu hastalığı ilaç tedavisiyle atlattım. Şu an hafif dereceli endişeler (hastalık, uçak korkusu vs) ve herhangi bi durumda hep b planı yapma etkileri dışında 10 yıldır kendimi çok iyi hissediyorum.
Ama yakın çevremde eşi veya kendisi tedavi görmediği için evliliği biten tam 3 arkadaşım var. Bırakın kendi kendine iyileşsin.

Kendisinin çok normal olduğunu ama benim kendi psikolojik bozukluğumu kapatmak adına onu etrafa deli olarak göstermek için doktora götürdüğümü düşünüyo.Sağolsun babası biz doktora gittikten sonra herkese oğlum problemli hasta hasta dediği için eşimde bunu bilerek yaptığımı düşünüyo o yüzden doktora gitmeye ikna edebileceğimi sanmıyorum.

İlaçla ilgili bi sorum olucakta size özelden yazıyorum

Anksiyetenin eşinizin söyledikleri ile uzaktan yakından alakası yok bende de anksiyete var ama eşimle evliliğimi bitirme ne alaka ağzına boşanmayı laçka etmişse gidin annenizin evinize madem ve anlaşmalı boşanmak için anlaşın eşinizle ne tuhaf kişiymiş öyle Anksiyetenin de böyle etkiler yaptığını ilk defa duyuyorum

Offf zaten sorunlu olanlar değil o kişilerin hasta ettikleri gidiyor o doktorlara bide bu işlerde gizlilik çok önemli bu şekilde ikna,edin ikimiz gidelim belki sorun bendedir kimsenin de hbr olmasın deyin

Sizinde annesi gibi yapacağınızı düşünse daha farklı davranırdı bence. Düzenli bi aile görmemiş evliliği ailesininki gibi zannediyo. Ezilerek büyüdü o da sizi ezmeye çalışıyo. Her durumda eşiniz tedavilik.

Offf zaten sorunlu olanlar değil o kişilerin hasta ettikleri gidiyor o doktorlara bide bu işlerde gizlilik çok önemli bu şekilde ikna,edin ikimiz gidelim belki sorun bendedir kimsenin de hbr olmasın deyin
Ağzında bi boşanma lafı valla bilmiyorum ki olurda daha sakin olursa o şekilde denicemm

Ailenin ne demek olduğunu bilen biri değil ki kavga gürültü küfür içinde yaşamış hep şimdi en ufak şeyde onu ezdiğimi sanıyo

Ailenin ne demek olduğunu bilen biri değil ki kavga gürültü küfür içinde yaşamış hep şimdi en ufak şeyde onu ezdiğimi sanıyo

Tek problem anksiyete değil bence yaa. Teşhis eksik yani. Doktorda kendini tam anlatmadığını, açık olmadığını düşünüyorum.

Tek problem anksiyete değil bence yaa. Teşhis eksik yani. Doktorda kendini tam anlatmadığını, açık olmadığını düşünüyorum.
Doktora gittiğinde bende yanındaydım zaten bende anlattım ama kendisi pek dinlemedi yüzümüze dahi bakmadan hı hı dedi yolladı ya sormayın ordan da sıkıntı yaşadık

Doktora gittiğinde bende yanındaydım zaten bende anlattım ama kendisi pek dinlemedi yüzümüze dahi bakmadan hı hı dedi yolladı ya sormayın ordan da sıkıntı yaşadık

Doktor da bi tuhafmış. Tek başına ayrıca dinlememiş bile hastayı. Piüü..

Valla kizlar kimse kınamasın beni ama nedeni veya hastalığı ne olursa olsun beni kovan deli gibi azarlayıp boşanalim diye tutturan adamla 5 dk durmam.Ustune bide siz daha yanındasınız ve çözüm arıyorsunuz bravo gerçekten

Kendi kendime vicdan yapıyorum işte ne gerek varsa.Sanki o olsa bi saniye tahammül ederdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…