anksiyete durumunda sakinlemek ve rahatlamak için geliştirdiğimiz metotlar :)

yesilim86

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2011
73
0
36
İzmir
arkadaşlar bende anksiyete varmış. genelde kendimi hep gergin hissediyorum ve kendimi çok sıkıyorum. gereksiz kaygılar duyuyorum çoğu zaman. alakasız heyecanlanıyorum bazen durup dururken. benim gibi olan arkadaşlar var mı acaba ? o durumdayken rahatlamak için yaptığınız birşeyler var mı ?

ben mesela kendi kendime konuşuyorum ' yeşilim saçmalama bu sadece senin beyninin yaptığı birşey. hiçbirşey olacağı yok. boşu boşuna germe kendini. aa kızıcam ama ne salaksın ' diyorum. sonra da yaşadığım ve yaşayabileceğim güzel şeyleri düşünüyorum, yapacağım güzel şeyleri düşünüyorum.

en olmadı kırmızı elma yiyiyorum yada kendime hemen bir papatya çayı yapıyorum.. bir müddet sonra kendimi daha iyi hissediyorum:)

sizin de böyle geliştirdiğiniz sakinleme ve rahatlama metotları var mı:):)

neler yapabiliriz birbirimize yardımcı olalım böylelikle daha mutlu olalım :)

aa ben bir de yüzümü soğuk suyla yıkıyorum ve boynuma soğuk ıslak ellerimle su sürüyorum.. o da işe yarıyor :)

ve eğer evdeysem koltuğa uzanıyorum güzel şeyler düşünüyorum bir müddet sonra rahatlıyorum.. :)

arkadaşlar lütfen paylaşalım. kimse hiç birşey yapmıyor mu anksiyete krizi geldiğinde ?

ben bikaç yudum su içince yada ağzıma naneli sakız atınca da sakinliyorum.. her ne kadar benden başka kimse paylaşmasa da ne yaptığını..

bende de galiba o hastalık var benim yaptığım hemen dua kitaplarına sarılmak canım dua ede ede ölüyorum valla sonra çok büyük rahatlama geliyor..melisa çayı aldım fayda etmedi galiba ...yani tek çözümüm dua ..ama zamanla yine gelio o hisler

aynı sorun bendede var canım bazen olmayacak küçücük bir şey bile kafamda derinleşiyor derinleşiyor konu konuyu açıyor ben tek başıma üstesinden gelemiyorum genelde aklımdan geçenleri başka birine anlatıyorum onlarda beni mantıksız düşündüğüme ikna etmeye çalışıyorlar :) bir süre sonra ben de farkediyorum ama aynı şeyi her seferinde yaşıyorum malesef

rahatlatıcı çay içmeyi deniyor musunuz?
karabaş otunun deliliğe varana kadar, kalbi ve zihni ilgilendiren bir sürü rahatsızlığa iyi geldiğini okuyorum hep.
eski kitaplarda da çok geçiyor.
bende anksiyete var mı bilemiyorum ama kalp rahatlığı için denemiştim. tadı berbattı
dayanabiliyorsanız deneyin bence

ben uzanıp rahatlamaya çalışıyorum, özellikle rahatlatıcı bir müzik açarsam daha iyi oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…