- 28 Ekim 2011
- 1.826
- 347
- 333
- Konu Sahibi Cicegiimmbe
-
bir an önce kurtulmak istiyorsun bu durumdan ben de öyleyim ilacın fayda etmesi için gereken süreci beklemek bile işkence oluyor. bu süre zarfında seni üzme potansiyeline sahip her türlü şeyden uzak dur. mesela haberleri izlemek sana sıkıntı veriyorsa hiç bakma veya seni anlamayıp abuk subuk konusan herhangi biri varsa etrafında uzak dur gibi. yalnız kalmamaya çalış ilaç fayda ettikçe zaten düzeleceksin doktor kontrollerini ihmal etme ben öyle yaptım tam tedavi olmadan terapi almadan yarım bıraktım şu anda ilişkimi etkilemeye başladı yine. bir süre kendini mutlu hissettiğin yerde olmaya çalış bence. geçmiş olsun.Kızlar mrb benim anksiyete bozuklukları var sürekli kaygı olum korkusu panik ataklar geçiriyorum ara ara önceden daha fazlaydı suan ilac kullaniorum ama yanlız kaldığım zaman daha çok oluo suan bile var varmı benim gibi olan lütfen destek olalım birbirimize
Evet dediğin gibi olum haberleri seyretsem bi olum korkusu Bitiyorum gece vücudum kasılma ile uyuyorum çok zor etraftaki ler evham yapıosun diolar ama atamiosun olmuo başka birseyler le ugrasan dahi aklında ama sohbet edince biyere gittiğim zaman çok iyiyim ama evde tek kalınca mezarda gibiyim inş kurtuluruzbir an önce kurtulmak istiyorsun bu durumdan ben de öyleyim ilacın fayda etmesi için gereken süreci beklemek bile işkence oluyor. bu süre zarfında seni üzme potansiyeline sahip her türlü şeyden uzak dur. mesela haberleri izlemek sana sıkıntı veriyorsa hiç bakma veya seni anlamayıp abuk subuk konusan herhangi biri varsa etrafında uzak dur gibi. yalnız kalmamaya çalış ilaç fayda ettikçe zaten düzeleceksin doktor kontrollerini ihmal etme ben öyle yaptım tam tedavi olmadan terapi almadan yarım bıraktım şu anda ilişkimi etkilemeye başladı yine. bir süre kendini mutlu hissettiğin yerde olmaya çalış bence. geçmiş olsun.
Çok zor allah yardimcimiz olsun bunu yaşayan anlar karsidakini geçecek inşallah hep geçeceğine inanarak yasamamiz gerekbende 8 yıldır anksiyeteyle uğraşıyorum yaşamayn bilemez çok zor bi durum we sıkıldım artık izmirde olup da psikolog tavsiyesi werebilecek olan war mı bana??
Ben daha önce xanax kullanıodum başka Dr a gittim suan prozac ve ativan bi hap daha kullaniorum geçecek inşallah birbirimizden dualarimizi eksik etmeyelim arkadaslarBenim yalnız olduğumda değil aksine kalabalıkta yada dikkatler benim üzerimde olduğunda oluyo...bian nefesim kesilio gibi oluyo...kalbim çarpmaya başlıyo...eve gelince düzeliyorum...atak yaşamaktan dışarıda bayılmaktan o kadar korkuyorumki oyüzden yanımda hep xanax bulunduruyorum..içmesemde güvende hissettiriyo kendimi...kurtulmak istiyorum bu saçma sapan takıntılardan ve korkularımdan!
Ben alsancakta özlem eker'e gidiyorum bi süredir gitmiyorum gerçi...memnum kaldım çok tatlı bi bayan..bana yazdığı ilaç çok iyi geldi...bende 8 yıldır anksiyeteyle uğraşıyorum yaşamayn bilemez çok zor bi durum we sıkıldım artık izmirde olup da psikolog tavsiyesi werebilecek olan war mı bana??
Bende şuan cymbalta kullanıyorum eğer çok kötü olursam diye xanax ı bulunduruyorum yanımda.çok sıkıldım artık.beterin beteri var biliyorum allaha şükrediyorum ama sürekli bişeyleri takmak duygusal olmak ağlamaktan yoruldum.ilaç iyi geliyo son zamanlarda iyiyim ama ömür boyu ilaçmı içicem? Bide çocuk istiyorum nasıl yapıcam bilmiyorum...Ben daha önce xanax kullanıodum başka Dr a gittim suan prozac ve ativan bi hap daha kullaniorum geçecek inşallah birbirimizden dualarimizi eksik etmeyelim arkadaslar
Allah yardimci n olsun canım benim hamilelikten öncede vardı hamilelikte biraz atmıştım o korkuyu doğum yaptım on ay sora tekrar sorunları.m çıktı ve Dr a gittim çok zor anlıyorum geçecek birgün beynimizin kötü sakasiBende şuan cymbalta kullanıyorum eğer çok kötü olursam diye xanax ı bulunduruyorum yanımda.çok sıkıldım artık.beterin beteri var biliyorum allaha şükrediyorum ama sürekli bişeyleri takmak duygusal olmak ağlamaktan yoruldum.ilaç iyi geliyo son zamanlarda iyiyim ama ömür boyu ilaçmı içicem? Bide çocuk istiyorum nasıl yapıcam bilmiyorum...
İnşallah cnm inşallah...allah hepimizin yardımcısı olsun tabiki geçicek..hassas insanların malesef başına gelio dönem dönem belli olaylarda hortluyoAllah yardimci n olsun canım benim hamilelikten öncede vardı hamilelikte biraz atmıştım o korkuyu doğum yaptım on ay sora tekrar sorunları.m çıktı ve Dr a gittim çok zor anlıyorum geçecek birgün beynimizin kötü sakasi
Seninki gibi korkuları bana hatırlatan bir şey sanki ya şöyle olursa ya böyle olduysa gibi ama o ses zamanla susuyor adamlara coşuyor ben çoğunu ilaçsız çabanla aştım fakat eskisi gibi ohhhh şükür bügünde iyiyim işlerim bitti duygum yok yani iç huzurum yok sadece o adını koyamadığım duygu var o gelince biran başa dönecekmişiz gibi oluyor ama dönmüyorum birAz dah sakin karşılıyorum tek sıkıntı eskisi kadar kötü Değilim ama ilk halim gibi de Değilim huzurum eksik işte o geri gelecek ve tüm bublar unutulacak mı dite düşünüyorum Allah hepimize şifa versin herkes mutlu Olmayı hak ederSes nasıl bir ses onu merak ettim.. sana ne diyor?hani mesela ben bazen kensimi iyi olucaksın diye telkin ederken panik atağın geliceğini hissettiğimde,içimden bi ses hayır iyi olmucaksın diyor sanki..telkin işe yaramıyo bunun gibi bişeydenmi bahsediosun?byoksa başka türlü seni yönlendiren bi sesmi? E Epruz
Canim cok geçmiş olsun çok ilerlemeden git atlatamiosun ben ilaçsız atlatmaya çalıştım olmuyor destek şart sinirlendigim zaman elim ayağım boşalio bayılıyorum zaten korku ile başlıyor ilerlemeden git allah yardimcimiz olsun:-(Arkadaşlar iki sene önce gördüğüm bir rüyanın etkisi ile sabah kalktığımda korkularla yaşamaya mahkum oldum .
Rüyamda Arkadaşlarım biliyor musun ben üç harflileri görüyorum dedi ve ogün bugündür bu korku benimle oldu bu kurban Bayramı'nda iki sene olacak. Başlarda sanki içimde bir ses sürekli Konuşuyor onlar ile ilgili çocukluğumda duyup Korktuğum bilinç altına attığım her şey uyandı aniden adeta aylarca tek korku vs sürdü sonra ben kendimi sokağa attım arkadaşlar edindim ( Bulunduğum yerden taşımış başka bir Şehre gelmiştim yalnızdım çok ) o ses hep konuşsa da ben inadına dışarı çıktım arkadaşlarla Oğluma eşime hiç hissettirmedim şimdi 3 aylık bir bebeğim var başta nasıl olur diye çok korktum ama Korktuğum hiç bir şey olmadı olmadı fakat sonrasında da başka korkular oluyor örnek;
Bankaya para çekmeye gidiyorum bebeği pusetle önüne koyuyorum içinde biliyorum arkamda alakasız tipler varsa kaygım Başlıyor ya çocuğu değiştilerse aldılarsa sesi ama biliyorum kimse almadı onu orda ayaklarını görüyorum üstünü battaniye ile Örtülü dolaştırıyorlar güneşten etkilenmesin diye sürekli hale gelip tedirginliğim artacak diye düşünmemeye çalışıyorum . Şimdi artık yoğunluktan pek Kaygı sesi duymuyorum sadece oğlum ve bebekle dışarı çıkınca sürekli pusetin içi dolu mu ki içşnde kimsenin alma ihtimali yok ama bakıyorum bir ara bu rahatsızlıktan ben kendime veya Başkasına zarar verir miyim ? Bunun sonu delilik ben Aklımı ya kaybedersem kaygıları da oldu ama bunları çok düşğnmedim düşünmemeye çalışıyorum ilaç kullanmadan bir çoğunu yendim üstüne giderek fakat içimde beni sıkan adını koyamadığım bir duygu var ve o duygu hep benimle olmasada ara ara çok yoğunlaşıyor o olunca bu kötü Düşünceler geliyor ve bir şeyden zevk alamaz içindeki o hiissiyata rehin oluyorsun gibi tehlikeli manasız aslında olmadığını bildiğin halde olmuş gibi kaygılandıran bir rahatsızlık ben iki kere psikiyatriste gittim geçecek dedi bilmiyorum çaba ile ilaçsız atlatan olmuş mu ? Hepinize acil şifalar arkadaşlar sizi çok iyi Anlıyorum Allah hepimize şifa versin
Canim sen nasılsın ilaçlar iyi geliormuİnşallah cnm inşallah...allah hepimizin yardımcısı olsun tabiki geçicek..hassas insanların malesef başına gelio dönem dönem belli olaylarda hortluyo
bikaç gündür sürekli bi evham halindeyim..ama bugün biraz daha iyiydim kafamı başka şeylerle dağıtmaya çalıştım dışarı çıktım biraz yürüyüş yaptım...şu saçma bayılma korkusunu üstümden atabilsem rahatlıcam...bayılmadımda şimdiye kadar panik atak yüzünden...insan çok agresif oluo kendim aşamadığım için annemin bi sorusunu bile kaldıramıyorum hemen ters cvp veriyorum snra bide ters cvp verdiğim için üzülüyorum.. İşte insan takıntılı olunca böyle psikolojik rahatsızlıklar oluo zqten malesef...hepimiz düzeliriz inşallah yardım şart kızlar ne kadar kendimiz yapmayada çalışsak eğer kontrol edemezsek çoğalıyor...Canim sen nasılsın ilaçlar iyi geliormu
Bazen ilaç kullanmama rağmen oluo benimde bayılma hissi yada yoğun korku...ara ara oluyor malesef ilaç içilsedeBenimde çoğaldı bu aralar kızlar sinirlendigim zaman elim ayağım bosalior bayginlik geciriorum ve korkularda çoğaldı ilacimida kullaniorum halbuki şimdide kendimde bi kötü hastalık mı var die takıntı yapmaya başladım kendi kendime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?