Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bi dr görünmenizi tavsiye ederim ben. Benim kız kardeşim de var ve psikolog yardımı alarak bir nebze düzeldi. Arada atakları tutuyor Siz hamilesiniz ve hormonlar daha da tetikler diye düşünüyorum. Doğum sonrası lohısalık zaten tek basına bir zorlu süreç üst üste gelmesi iyi olmaz.Merhaba arkadaşlar 22 haftalık hamileyim galiba anksiyete bozukluğu yaşıyorum nefes alamıyorum boguluyormus gibi hissediyorum sürekli ağlama krizleri geliyor oturamiyorum uyuyamıyorum aranızda böyle bı durumla karşılaşan var mı nasıl başa ciktiniz
Bende düşündüm ama ilaç vermesi halinde kullanmayacağım için gidip gitmemek konusunda kararsizimBi dr görünmenizi tavsiye ederim ben. Benim kız kardeşim de var ve psikolog yardımı alarak bir nebze düzeldi. Arada atakları tutuyor Siz hamilesiniz ve hormonlar daha da tetikler diye düşünüyorum. Doğum sonrası lohısalık zaten tek basına bir zorlu süreç üst üste gelmesi iyi olmaz.
Var yanlız değilsin bacım allah yardımcımız olsunMerhaba arkadaşlar 22 haftalık hamileyim galiba anksiyete bozukluğu yaşıyorum nefes alamıyorum boguluyormus gibi hissediyorum sürekli ağlama krizleri geliyor oturamiyorum uyuyamıyorum aranızda böyle bı durumla karşılaşan var mı nasıl başa ciktiniz
Nedir bunu sebebi arada geçiyor aklına esince geliyorVar yanlız değilsin bacım allah yardımcımız olsun
Bahsettiğin gibi anksiyete krizleri inan hergün yaşıyorum uykudan uyandırdığı bile oluyor çok zorNedir bunu sebebi arada geçiyor aklına esince geliyor
Nefesim kesilerek uykudan uyandigimi biliyorum umarım bir an önce geçerBahsettiğin gibi anksiyete krizleri inan hergün yaşıyorum uykudan uyandırdığı bile oluyor çok zor
İnşallah geçer yanlız değilsin korkmaNefesim kesilerek uykudan uyandigimi biliyorum umarım bir an önce geçer
Siz bir çözüm bulabildiniz mi yada doktora sordunuz muİnşallah geçer yanlız değilsin korkma
Var cnm ne yaziiki üstelik bende hamileyimMerhaba arkadaşlar 22 haftalık hamileyim galiba anksiyete bozukluğu yaşıyorum nefes alamıyorum boguluyormus gibi hissediyorum sürekli ağlama krizleri geliyor oturamiyorum uyuyamıyorum aranızda böyle bı durumla karşılaşan var mı nasıl başa ciktiniz
Çok geçmiş olsun çok zorVar cnm ne yaziiki üstelik bende hamileyim
Saol cnm aynen nasılsın yaÇok geçmiş olsun çok zor
Ben tedavi görüyorım biraz daha iyiyim ama siz gebesiniz terapi alabilirsinizSiz bir çözüm bulabildiniz mi yada doktora sordunuz mu
Bazen iyi bazen kötü arada geliyorSaol cnm aynen nasılsın ya
Kardeşiniz hamile mi dogum yapti miBi dr görünmenizi tavsiye ederim ben. Benim kız kardeşim de var ve psikolog yardımı alarak bir nebze düzeldi. Arada atakları tutuyor Siz hamilesiniz ve hormonlar daha da tetikler diye düşünüyorum. Doğum sonrası lohısalık zaten tek basına bir zorlu süreç üst üste gelmesi iyi olmaz.
Hayır 18 yaşında şuandaKardeşiniz hamile mi dogum yapti mi