Anksiyete bozuklugu yasayanlar....

beyaz kanatli melek

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2019
841
254
103
Gunaydin kizlar suan hamileyim ve cok kotu kaygi yasiyorum seneler once anksiyete teshisi konulmustu ama o gunden beri hic bu kadar hayatima olumsuzluk olusturmadi ama suan cok kotuyum kan falan verdim sonucunu ogrenmeye korkuyorum acaba bisey cikar mi bebegime bisey olur mu diye Boyle durumlar yasayan varmi nasil atlattiniz lutfen Banada yardimci olun....

Canım bu aralar bende aynı şeyleri yaşıyorum hamile değilim ama 2 senedir anksiyetem var... hormonların şu anda etkili oluyordur dikkatini dağıtmaya çalış meditasyon yap bol bol tak bi kulaklık nefesine odaklan bebişine odaklan güzel şeyler düşün yalnız kalmamaya çalış

Gunaydin kizlar suan hamileyim ve cok kotu kaygi yasiyorum seneler once anksiyete teshisi konulmustu ama o gunden beri hic bu kadar hayatima olumsuzluk olusturmadi ama suan cok kotuyum kan falan verdim sonucunu ogrenmeye korkuyorum acaba bisey cikar mi bebegime bisey olur mu diye Boyle durumlar yasayan varmi nasil atlattiniz lutfen Banada yardimci olun....

Bana teşhis konmadı ama kaygı bozukluğum olduğunu düşünüyorum. Sürekli ağladığım sinir krizi geçirdigim dönemler oldu hamileligimin başlarında. Olabildiğince o anlarda kafami dağıtmaya çalışıyorum bebeğimi dusunmeye çalışıyorum

Bende de işler "doğumdan sonra bebekleri karıştırıp bana yanlış bebek verirler mi" ye kadar gitmiş durumda 😁 aklınıza sokmak gibi olmasın 😁 daha ne fantastik hikâyelerim var.. hiç ilaç kullanmadım bugüne kadar. Bazen artıyor bazen hafifliyor

Bende de işler "doğumdan sonra bebekleri karıştırıp bana yanlış bebek verirler mi" ye kadar gitmiş durumda 😁 aklınıza sokmak gibi olmasın 😁 daha ne fantastik hikâyelerim var.. hiç ilaç kullanmadım bugüne kadar. Bazen artıyor bazen hafifliyor
Sizinki cok enterasan😂😂😂😂o kadar dusunmedim ama hic aklima gelmezdi Boyle seyler 😂😂😂😂😂😂peki cocugunuzu dogurdunuz mu

Benimde okb+ankasiyet karışımı birşeyler ilk hamileligim kötü sobuclaninca şimdi neler neler yaziyorumn Allah hepimize şifa versin

Back
X