anksiyete bozukluğu hakkında

mervemavii

Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2015
130
27
18
Slm herkese öncelikle.gittiğim bir dr bundan 5 6 ay önce anksiyete bozukluğu teşhisi koydu.dün başka bir dr a gittim ilaçlarımı gösterdim.dr.ilaçlarında anti depresan eksik dedi ve antidepresan yazdı.ama bana iyi gelmedi.kendimi daha kötü hissettirdi.ve kullanmamaya karar verdim.anksiyete bozukluğunda antidepresan şartmıdır?bu hastalığa yakalananlar antidepresan kullanmak zorunda mıdır?

Ben de anksiyete hastasıyım 6 yıl önce teşhis kondu. Bana da doktor anksiyete ilacıyla birlikte depresyon ilacı verdi ve araştırdım en iyi tedavi yöntemi buymuş. Anksiyete depresyonu, depresyonda anksiyeteyi tetikliyormuş bu yüzden olabilir. Buraya da hastalığım sebebiyle kayıt oldum. Doktoruma bile anlatamadığım şeyler yaşadım yaşıyorum doktoruma bir tanesini söyledim sadece ve gözleri dolar gibi oldu ve ben de devam etmedim yani onlarda insan nasıl dayanacaklar herkesin derdini dinlemek zor.

İlaçlar beni de olumsuz etkiledi ama Yen'i başladığım için olabilir etkisi 3-4 hafta sonra veya daha uzun sürebiliyor kişiden kişiye değişir iyi gelmezse doktorunla konuşup değiştirebilirsin.Doktorlara güveniyorum gerçekten umarım iyileşirsin.

Kızlar yardım çok gerginim anksiyetem tavan yaptı sol gözüm seğiriyor ve benim ne zaman solgözüm seğirse çok kötü bişey olur daha önce böyle olunca bacağım kırıldı hemde üç yerden aylarca yattım. Sonra beş aylık hamileydim erken doğum yaptım ve bir çok şey yine kötü bir şey olcak diye çok korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…