Anksiteye rahatsızlığım var ve hamileyim. Fikir verin lütfen

haysev03

Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2018
434
186
33
Merhaba, uzun zamandır anksiteye tedavisi görüyordum ve beklemediğim anda hamile kaldım. Tedaviyi birden kesmek zorunda kaldım. Ancak şuan sıkıntılarım tekrar başladı iki haftadır.bugun psikiyatri doktorum lustral verdi düşük dozda ancak kullanmaya korkuyorum. Bir sorunum daha var saçma gelebilir ama hala bebeğimi benimseyemedim 15 haftalık hamileyim. :KK43:

Merhaba, uzun zamandır anksiteye tedavisi görüyordum ve beklemediğim anda hamile kaldım. Tedaviyi birden kesmek zorunda kaldım. Ancak şuan sıkıntılarım tekrar başladı iki haftadır.bugun psikiyatri doktorum lustral verdi düşük dozda ancak kullanmaya korkuyorum. Bir sorunum daha var saçma gelebilir ama hala bebeğimi benimseyemedim 15 haftalık hamileyim. :KK43:

Merhaba.geçmiş olsun ben de anksiyete hastasıyım ve lustral kullanıyorum.2 hafta önce başladım biraz yol katetmiştim iyidim ama dün gece uyuyamadım hafif bir baş dönmesi oldu eski günlerime geri dönücem diye korktum.

Doktorunuz ilacı verdiyse kullanin bence.yani bu konularda pek bilgim yok hamilelikte nasıl oluyor falan ama lustral hafif bir depresan bildiğim kadariyla.o yüzden doktorunuz yazmış olabilir.

X