• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Ankete Katilin Evet Mi Hayir Mi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi nurx
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

TOPLUM KURALLARI OLMASA, MADDİ OLANAĞINIZ YERİNDE OLSA YİNEDE EVLENİRMİYDİNİZ?

• EVET

OY: 116 72,0%
  • HAYIR

OY: 45 28,0%

• Ankete Katılan
    161
yalnız kalmaktan hoşlanmadığım için evlenırdım heralde..

ben kesinlikle evlenmezdim. eşimi seviyorsam gene seveyim, evlenmek, aynı evde yaşamak gerekmiyor. sevgili olarak da gayet güzel yürütülür ilişki. adamın sabah ağzının koktuğunu veya gece horladığını bilmeye, görmeye, çamaşırını bulaşığı yıkayıp yemeğini yapmaya gerek yok. ne kadar az görüşülürse ilişki o kadar uzun sürüyor zaten. ancak çocuk olunca onun eksiklik hissetmemesi açısından aynı evde yaşamak mantıklı. mal mülk paylaşımı sorunu olmasın diye de nikah yapılabilir.

ben evlenirdim :)

ya tabiki bu sorunlar kişiye göre değişir ben yanlızlık allaha mahsus diyenlerdenim aşksız olmaz bence ben dünyaya yüz kez yine gelsem yine evlenirim eşime aşığım bir ömrü onunla ve çocuklarımla geçirmekten daha güzel ne olabilirki

ben evlenirdim çünküpara ve toplumsal açıdan hiç düşünmedim evlenirken ...

Eşimi seviyorum eşimde bana tapar çocuklarımızda var çok şükür mutluyuz
:nazar:ne o bensiz nede ben onsuz yapabilirim...asla pişman değilim AMA evliliğin bazı hisleri yok ettigine inanıyorum en başta heyecan!!o yüzden evlenmezdim ilişkimiz devam ederdi ilerde anne olmak için yine evlenirdim.

evlenirdim yanlızlık Allaha mahsus.
eşimi çok seviyorum ayrıca o nunla evlenmeseydim dünya tatlısı kızım şimdi kucağımda olmazdı.Kutsal annelik duygusunuda (Allah herkese nasip etsin) tadamazdım....:1hug:

evet evlenirdim eşimide çok seviyorum ben onunla para veya etraf ne derdiye evlenmedim

hic dusunmeden evlenirdim

Hahahahaaa.. bütünbunlar olsa hayatımda tek kelimeyle hayııııırrrrrrr deridiiiiim...Kötü Kazen:nazar:tatlicadiarzu

bizimde sorunlarımız oldu ve şu anda hamileyim bir prensim oluyoo çok mutluyuz:)

tabikide evlenirdim maddi güç ayrıdır o bana mutluluk vermez sevdikleirm ve sevdiğim adamda mutluluğu yakalaybilmişsem evlenirim:icecream:

Yalnız yaşıyordum ,istediğim saatte evime geliyordum,karışan yoktu,rahattım, mutluydum istediğim kadar özgürdüm,istesem gizli de olsa, birlikte yaşama imkanım vardı ama evlendim.İyiki evlenmişim. :asigim:

ben evlenmeden önce zaten yanlız yaşıyordum
ama eşim ve kızım olmasa bugün yaşadığım hayatın ötesi olmazdı

evlenmezdim kesinlikle.ben yay burcuyum ve özgürlüğüme düşkünm.üstelik birde maddi gücüm tek yaşamama izin verecek hayatta evlenmezdim

bu imkanların yanınada ewli gibi yasııycaksın zaten ewlilik için sadece 2 imzaya gerek olacak..cocuk yapmaya karar werdiğinde ewlenirsin işte..ewlenıp boşanmaktansa ewlenmemek daha iyi be...

ailem bana bu konuda asla karismaz asla sorgulamaz
herzmn icin yanimda olacaklarindan eminim
maddi imkanlarimda var
ama ben yinede zamani gelince evlenmeyi düsünüyorum aile olmak cok farkli ve önemli bence

evliliğimin getirdiği tek sorun eşimin ailesiydi onuda şimdi hiç takmıyoruz zaten görüşmüyoruz bile bi tek onlar yüzünden keşke evlenemseydim dediğim zamanlar oldu ama eşimden vazgeçemedim onu çooooooooooook seviyorum ve hala aşığım evli olmasaydık her akşam oun yanında yatamazdım belkide her istediğimde yanımda bulamazdım heralde ben herşeye rağmen iyiki onunla evlenmişim diyorum para da hiç önmeli değil bence

balim senin adına çok sevindim darısı başıma

sevdiğimle aynı yatağı paylaşmak aynı evde olmak aynı saofraya otrmayı hiç bişeye deişmem.benim için o daha önemli

Back