N
nurx
Ziyaretçi
- Konu Sahibi nurx
-
Ailemin maddi durumu çok çok iyidir. Ayrıca çok modern bir ailedir. Hiç evlenmemiş olsaydım hiç kimse hiç birşey demezdi. Anneanne-babaanne-dedeler bir şey dese; babam hepsine beni savunurdu. Zaten ailede küçüklerden bile sonra hatta en son ben evlendim. Sağ olsun anam babam hiç karışmadı bana...
Açıkçası ben evliliğin zor bir kurum olduğunu düşündüğüm için hep evlilik fikrinden bile kaçtım.Anam babam da hep destek oldu. Ama kocamla tanıştım. Evlilik fikrine o ikna etti beni ve ailemi. Babam çok uyardı kocamı; "Bak oğlum; Lale zor kızdır, bak baş edemezsin onunla" dedi. Kocacığım sevgiyle,sabırla ikna etti bizi...
Geriye dönüp bakıyorum da sanırım; doğru bir karar vermişim... Ama iyi ki de bu kadar çok beklemişim... Şükürler olsun Yarabbim...!
:teytey::teytey::teytey:
şu anki aklım olsa evlenmezdim ama nedeni para aile vs.değil.yaşadığım bazı problemlerden dolayı devamlı agresif oldum.çocuğum olmuyor vs.vs. onu üzüyorum yani o yüzden evlenmezdim.yoksa ben kocamı çok seviyorum
ŞANSLISINa.s
MADDİ AÇIDAN VEYA AİLEDEN DOLAYI DEĞİL, EVLİLİĞİN SANA VEYA İLŞKİNİZE ZARAR VERME OLASILIĞI OLMADIĞINDAN. BENİM EŞİMİN AİLESİ KISACASI ANNESİ EVLİLİK SÖZ KONUSU OLDUĞUNDAN BERİ HEM HAYATIMIZA MÜDEHALE EDİOR HEMDE OĞLUNU KIŞKIRTIO, NE ZAMAN ANNESİNE GİTSE Bİ HUZURSUZLUK ÇIKIO. OYSAKİ EVLENMEDEN ÖNCE BÖYLE DEĞİLDİ VE BENİM GİBİ DURUMLA KARŞI KARŞIYA OLAN ÇOK İNSAN VAR BİLİORUM AMA AZINLIKMIYIZ ÇOĞUNLUKMU ONU GÖRMEK İSTİORUM.
SENİN ADINA SEVİNDİM MUTLULUĞUNUN DAİM OLMASINI DİLERİMa.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?