• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Anket:Sizce saçımı kestireyim mi? (Resimli)

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

Sizce sacimi kestiriyimmi?

• Evet

OY: 76 69,1%
  • Hayir

OY: 32 29,1%
  • Bilmiyorum :(

OY: 2 1,8%

• Ankete Katılan
    110
bence çok güzel caçların biraz uçlarından aldırırsan belki birazda şekil verdirirsen hem sağlıklı hemde havalı durur ben çok severim uzun saçı benim bukadar uzamıyo malesef çok zaman alıyo:nazar::nazar::nazar:

Arkadan modellde altlardan alakasız uzun saçlar çıkmıs onları kestir bence :) Dha sonra kat attırabilirsin.

ooooo baya uzunmus sacın hayatım.bence alttan biras kestr zira o en alttan cıkan sac var ya beline degen cok tuhaf durmus onun uzunluu gitse yeter derim ben.eger saclarında bi cansızlık yoksa daha fazla kestrme ama

Arkadan görünen resime bakarak tam kolunun dirsek kısmına kadar kestirsen güzel olur bence. Hem hepsi eşit gibi olur ve gür görünür. Kat attırırsan seyrek durur bence. En sondaki uzun kısım gitse kafi çok güzel çünkü saçların kısaltma fazla bence yerimseniben

kestirdim nihaaaaayyyeeeett xD ve memnunumm sırnaşık şey
hepinize cooook cok tskr ederimmm iyiki varsinizzz a.s. opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
Back