• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Anket:Sizce saçımı kestireyim mi? (Resimli)

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

Sizce sacimi kestiriyimmi?

• Evet

OY: 76 69,1%
  • Hayir

OY: 32 29,1%
  • Bilmiyorum :(

OY: 2 1,8%

• Ankete Katılan
    110
sadece bi kısmı var ya uzun olan onu kestie bence arkasını aynı boy yap okadar..ama sakın kısacık yapma yazık olur çok tatlılar ..
haa evlisen o ayrı ona bişi diemem..

tesekkur ederim canim zaten asla kisacik yapmaya cesaret edemem =) boyundan azcik kestirip kat attiracam sadece

benim de saçlarım uzun...fakat senin saçına bakınca kendi saçlarım kısa geldi canım....bana kalırsa saçının boyunu biraz kısaltıp kat attırmalısın...ben öyle yapacağım haftaya....neden haftaya?...çünkü haftaya yine misafirlerim olacak...fön ve maşa yaptıracağım için doğal olarak yıpranacaklar...yıpranma payını düşünüp sonra kesim yapmayı uygun buldum....bana kalırsa sen de biraz kısalt Nilcim.....son kara yine senin tabi ki....:1hug:

Son düzenleme:
iyi dusunmussun canim alkisalkisalkis bencede fon ve masadan sonra kestir kirilan ve yipranan saclar biraz olsun kesilir
bende az boyundan kestirip kat attirmayi dusunuyorum tesekkur ederim yorumun icin a.s. opuyorumnanaktan

cnm az boydan aldır oda uç kısımlarını okadar diğer yerlerinide kat verdir ama okadarda kısa kestirme çünkü saç uzatmak çok zor :gitme:

Saclarin cok güzel kestirip kestirmemen arasinda kaldim yaa
ama cok sade gibiler fazla kisaltmadan kat kat kestirebiirsin?

ay yanlis anlama ama kesinlikle kestirmelisin
cunku sacinin kalitesi harika rengi falan super ama cok uzun bariz 2 karis fazlalik goze carpiyor heleki arkadan
ay nolur kestir ve foto koy buraya mucckkkk

bence de kestir canım hem bakımı hem uğraşması daha kolay olur.
kestirirsen eğer o kısmı bana yolla kaynak yaptırayım :)

Uçlardan biraz aldır ki saçların canlansın uçları çok cansız hem daha çabuk ve sağlıklı uzarlar

Back