• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Anket:Sizce saçımı kestireyim mi? (Resimli)

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

Sizce sacimi kestiriyimmi?

• Evet

OY: 76 69,1%
  • Hayir

OY: 32 29,1%
  • Bilmiyorum :(

OY: 2 1,8%

• Ankete Katılan
    110

..NiiL..

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2009
195
0
96
Fransa
slmlar kizlarr opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

ya sastim kaldim herkes baska bisey diyo :bbo: :kızgın:
biri kes diyo cok uzun diyo biri yok kestirme diyo! ne yapacagimi sasirdim benneyaptımki
aslinda uzun saci cok seviyorum hep uzun sacli olmusumdur sadece iki sene once omuzlarimin biraz altindaydi ve kuafor cok kotu kesmisti o zamandan beri uzunluguna ellemedim ama simdi napacagimi bilmiyorum ya :çok üzgünüm:

sizce cokmu uzun kestiriyimmi ya?? evet diyorsaniz nereye kadar?? cokda kisa demeyin cesaret edemem valla.. hayir kestirme diyorsaniz baska kesim fikriniz varmi uzunluguna ellemeden yapabilecegim??

:enbuyukkk:

kestirdim nihaaaaayyyeeeett xD ve memnunumm sırnaşık şey
hepinize cooook cok tskr ederimmm iyiki varsinizzz a.s. opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
canim bence kat attir biraz daha havali ve de daha modern bi gorunum elde edersin ozellikle arkadan bakinca biraz fazla uzun :)))

bence de kestirmelisin saçlarını daha sağlıklı ve daha güzel görünür hem

özellikle uç kısımlarını yanımda olsan ben keserdim valla:) kestir güzel bir modele bence

Son düzenleme:
bence kestir çok uzun olmuş bide uçları çok cansız görünüyor hoş görünmüyo bence...kesinlikle kestirmelisin...

boyundan biraz aldir bir karistan fazla olmasin bence geri kalanina da kat attirabilirsin daha modern gorunur ama sen bilirsin tabii canim istersen sadece uclarindan aldir birak ama katli bir model daha hos gorunur :))))

evet bencede kestirmelisin boyundan biraz kısaltıp bide şöyle güzel bi kat verdin mi tamamdır yerimseniben

Kesinlikle kestir çok uzun saç bakımsız duruo ve çok fazla model yapamıyorsun.Kısacık değil ama arkadaşın eklediği resimdeki model çok güzel

yardimlariniz icin cok tesekkur ederim opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan a.s.
kat attirip kestirecem biraz bu hafta insallah
cok tesekkurler siz olmasaydiniz cesaret edemezdim sanirim a.s.
optm herkesiii opuyorumnanaktan Şeniz

Back