merhabakızlar bana yardım edermisiniz? benim ödevim var ve konu buluyorum bulduğum konular olmuyor.anket konusu bulup anket yapıp araştırma ödevimi tamamlamam lazım.aklınıza gelen anket konularını yazabilirmisiniz lütfen?
merhaba
ne ödevi hazırlıyosun nerede okuyosun
çok güzelsosyoloji 2.sınıf metod dersi ödevi arkadaşım.
çok güzel
kafan hiç konu var mı yoksa sıfırdan mı başlayacağız
ah be güzelim bi dünya konu bulmakla kalmaz şurada anketini bile yapıp bitirirdik ama kendi açtığın konuyu terketmişsin:44:
ah be güzelim bi dünya konu bulmakla kalmaz şurada anketini bile yapıp bitirirdik ama kendi açtığın konuyu terketmişsin:44:
kızlar bana yardım edermisiniz? benim ödevim var ve konu buluyorum bulduğum konular olmuyor.anket konusu bulup anket yapıp araştırma ödevimi tamamlamam lazım.aklınıza gelen anket konularını yazabilirmisiniz lütfen?
o kadar çok konu var ki ayrıştırmak özetlemek sadeleştirmek gerekecek anket için
kadın
çocuk gelişimi
eğitim
göç
çalışma hayatı
sosyal haklar
böyle daha bi dünya konu ve hepsine yüzlerce alt başlık
kafanda tam olarak ne var birazcık anlatsan
Canım bende okul öncesi öğretmenliğini bitirdim son sınıfta yaptığım anket cinsel istismardı.Şehirden öğrenci vatandaş anket yapmıştım bilmiyorum düşünürmüsün
bu ağır bi konuben konu bulmuştum ama malesef yapmam biraz zor görünüyor,konu fiziksel istismara maruz kalanların madde bağımlılık oranı yüksektir falan.şuan yeni bir konu arıyorum eğitimle ilgili olsun istiyorum aslında.yani yapabileceğim yerler kolay yerler olsun,apartman sakinleri,öğrenciler v.s gibi arkadaşım.
bu ağır bi konu
şirketler dışında cevap alabilecek anketör bulmak pek mümkün olmaz
eğitim iyi bir konu
ama alt başlık bulmalıyız
şehirli öğrencinin hayatı
şehirde eğitim imkanları
eğitim ve stres
eğitimde fiziksel gelişimi etkileyen faktörler
eğitim sisteminin ergenlik dönemine etkileri
eğitim sisteminin ailelere getirdiği ekstra külfetler
eğitimdeki değişikliklerin olumsuz etkileri
...................
...................
...................
zor bi karar olacak
önce şöyle yapsak. anketi yapabileceğin çevreyi biraz anlatsan belki eğitim konusu şart olmayabilir. anket yapabileceğin sosyal çevreye uygun konu belirlesek
yani anketi yapacağın kişi sayısını ortalama olarak bilmek elimizde konu bulmak için iyi bir veri olabilir
bu ödev ne zamana yetişecek (kütahyadasın galiba)anketi yapabileceğim yer sınırlı aslında küçük bir şehir,kırsal alan yoğun,kuraklık yoğun,tam olarak gelişmiş diyemeyiz.porselenin başkenti yani :)
mesela bi mahallede mi oturuyorsun yoksa bir sitede mi
soru sorup cevap alabileceğin ortalama kaç kişi var
ve soru sorabileceğin insanların sosyal durumları eğitim durumları maddi durumları ortalama olarak nedir
bu ödev ne zamana yetişecek (kütahyadasın galiba)[/QUOT
şimdilik kütahyada olduğum için burda yapcam daha bir 10-15 gün var diyebilirim.
güzel ben şimdi çıkmalıyımbu ödev ne zamana yetişecek (kütahyadasın galiba)[/QUOT
şimdilik kütahyada olduğum için burda yapcam daha bir 10-15 gün var diyebilirim.
daha 15 gün çok zaman akşamları nete giremediğim için ancak sabah 9:00 akşam 18:00 arası buradayım
yarın tekrar bakıcam konuna
şimdi hoşçakal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?