- 2 Mart 2020
- 207
- 120
- 33
- Konu Sahibi Sihirlisopa
-
Olumsuz yorumu da çok fazla Google’da iletişimi sıkıntılıymış sizde öyle olmadı galibaİsrael aruh der başka bişey demem…1 numaradır…
Irenbe Alper tedaviniz hangi aşamada Alper beyde çok iyi bir doktor
Allahım kucağına almayı nasip etsin bizlerede nasip olsun inşallahHamileyim. 14. haftanın içindeyiz.
Tesekkur ederim, Amin inşallah nasip olsun size deAllahım kucağına almayı nasip etsin bizlerede nasip olsun inşallah
Maalesef bir bilgim yokKızlar İsmail küçük iyi diyolar bı bilgisi olan varmı geçen sene burda Denizli'de denedim olmadı İsmail beyi duydum birde Ahmet zeki ışık sizce hangisi iyi
Doktorum Ümit Incebozdu kesinlikle tavsiye ederim.Sizi sonuna kadar motive eden pozitif düşünmeye ve rahat olmaya sevkeden ve önceliğine insan sevgisini koyan maddiyata önem vermeyen bir doktor.Cok memnunum iyi ki yollarımız kesişmiş 5 yıllık serüvenimde çok şükür önce Allahım sonra doktorumun sayesine mutlu sona ulaştık.Henuz bebisler dünyaya gelmedi ama sağlıcakla bekliyoruz.
Çok sevindim sizin adınızairenbe ümit inceboz ilk denemede oldu. şu an çok şükür 15 aylık bir kızım var. çok iyi bi doktor.
anketten irenbeyi işaretledim ümit hanımı görmemişimÇok sevindim sizin adınızaAnketten de işaretlerseniz daha doğru sonuçlar çıkacaktır.Sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?