ANKET...İzmir’de olumlu sonuç aldığınız tüp bebek merkezi/doktor tavsiyesi

İzmir’de tüp bebek konusunda kimi/nereyi tavsiye edersiniz?

• Ege üniversitesi (Ege Tavmergan)

OY: 0 0,0%
  • Tepecik Hastanesi(Ahmet Demir)

• Tavmergan

• Erdal Aktan

• Smyrna Art

• Kaan Bozkurt

• Fatma Horasan

• Özel Mitra

• Ankete Katılan
    29

Sihirlisopa

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
2 Mart 2020
207
120
33
Merhabalar İzmir’de memnun kaldığınız,olumlu sonuç elde ettiğiniz seçeneği işaretlerseniz sevinirim.İyi olduğunu duyduğunuz değil de bizzat olumlu sonuç elde ettiğiniz…Eklememi istediğiniz seçenek olursa yoruma yazabilirsiniz, herkese faydalı bir çalışma olur umarım

Bende israel aruh hastasıyım olumsuz 2 denemem var başka doktorda ama işlemler irenbede oldu hep şuan son 3 embriyom kaldı onları da israel beyle transfer yapıcaz 1 buçuk aydır beni transfere hazırlıyor işinin ehli her ayrıntıyı dikkat ediyor eğer tutmazsa bile devam edeceğim tek doktor

Hamile arkadaşlarımız sağlıkla kucağına alsın inşallah,darısı bizlere olsun

Kızlar İsmail küçük iyi diyolar bı bilgisi olan varmı geçen sene burda Denizli'de denedim olmadı İsmail beyi duydum birde Ahmet zeki ışık sizce hangisi iyi

Doktorum Ümit Incebozdu kesinlikle tavsiye ederim.Sizi sonuna kadar motive eden pozitif düşünmeye ve rahat olmaya sevkeden ve önceliğine insan sevgisini koyan maddiyata önem vermeyen bir doktor.Cok memnunum iyi ki yollarımız kesişmiş 5 yıllık serüvenimde çok şükür önce Allahım sonra doktorumun sayesine mutlu sona ulaştık.Henuz bebisler dünyaya gelmedi ama sağlıcakla bekliyoruz.

irenbe ümit inceboz ilk denemede oldu. şu an çok şükür 15 aylık bir kızım var. çok iyi bi doktor.
Çok sevindim sizin adınıza Anketten de işaretlerseniz daha doğru sonuçlar çıkacaktır.Sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…