• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ANKET...İzmir’de olumlu sonuç aldığınız tüp bebek merkezi/doktor tavsiyesi

İzmir’de tüp bebek konusunda kimi/nereyi tavsiye edersiniz?

• Ege üniversitesi (Ege Tavmergan)

OY: 0 0,0%
  • Tepecik Hastanesi(Ahmet Demir)

• Tavmergan

• Erdal Aktan

• Smyrna Art

• Kaan Bozkurt

• Fatma Horasan

• Özel Mitra

• Ankete Katılan
    29
Bende israel aruh hastasıyım olumsuz 2 denemem var başka doktorda ama işlemler irenbede oldu hep şuan son 3 embriyom kaldı onları da israel beyle transfer yapıcaz 1 buçuk aydır beni transfere hazırlıyor işinin ehli her ayrıntıyı dikkat ediyor eğer tutmazsa bile devam edeceğim tek doktor
merhabai ben de israel beye başladım. nasıl gitti süreciniz gebelik oluştu mu? ben 1 kere toplama yaptırdım 3 dondurulmuşum var, eşim transfere geçelim dedi şimdi transfere hazırlanıyorum. muhtemelen şubatta olacak. sizin süreciniz nasıl gitti?

merhabai ben de israel beye başladım. nasıl gitti süreciniz gebelik oluştu mu? ben 1 kere toplama yaptırdım 3 dondurulmuşum var, eşim transfere geçelim dedi şimdi transfere hazırlanıyorum. muhtemelen şubatta olacak. sizin süreciniz nasıl gitti?
İsrael neyden memnunmusunuz peki düşük amh da iyi doktor diyolar ama bilginiz varmı nasıl tedavi uyguluyor bide

Back