Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ANKET...İzmir’de olumlu sonuç aldığınız tüp bebek merkezi/doktor tavsiyesi
Bende israel aruh hastasıyım olumsuz 2 denemem var başka doktorda ama işlemler irenbede oldu hep şuan son 3 embriyom kaldı onları da israel beyle transfer yapıcaz 1 buçuk aydır beni transfere hazırlıyor işinin ehli her ayrıntıyı dikkat ediyor eğer tutmazsa bile devam edeceğim tek doktor
merhabai ben de israel beye başladım. nasıl gitti süreciniz gebelik oluştu mu? ben 1 kere toplama yaptırdım 3 dondurulmuşum var, eşim transfere geçelim dedi şimdi transfere hazırlanıyorum. muhtemelen şubatta olacak. sizin süreciniz nasıl gitti?
merhabai ben de israel beye başladım. nasıl gitti süreciniz gebelik oluştu mu? ben 1 kere toplama yaptırdım 3 dondurulmuşum var, eşim transfere geçelim dedi şimdi transfere hazırlanıyorum. muhtemelen şubatta olacak. sizin süreciniz nasıl gitti?