ANKET !!! İKİNCİ ÜNİV. (AÖF ) kapsamında sizce hangi bölüm daha iyi ?

İKİNCİ ÜNİV. (AÖF) kapsamında size hangi bölüm iyi ?

• Sosyal Hizmetler (Önlisans)

OY: 2 8,7%
  • Adalet (Önlisans)

OY: 5 21,7%
  • Sosyoloji (Lisans)

OY: 4 17,4%
  • Sosyal Hizmetler (Lisans)

OY: 12 52,2%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

gamzelim__

Üye
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2014
87
40
herkese merhaba arkadaşlar.
Örgün öğretimde Muhasebe ve Finansal yönetim bölümü 1.sınıf öğrencisiyim.Bölümümü dondurup Aöf 'den ikinci üniv. kapsamında bir bölüm okumak istiyorum. Fakat 4 seçenek arasında kararsız kaldım. Size hangisi daha iyi ?

herkese merhaba arkadaşlar.
Örgün öğretimde Muhasebe ve Finansal yönetim bölümü 1.sınıf öğrencisiyim.Bölümümü dondurup Aöf 'den ikinci üniv. kapsamında bir bölüm okumak istiyorum. Fakat 4 seçenek arasında kararsız kaldım. Size hangisi daha iyi ?
Lisans sosyal.hizmetler 2.universite kapsamında sınavsız olarak öğrenci almıyor.
Ama onlisans okuyup dgs ile 4 tamamlama yaparsınız.Oyumu verdim.

Herkese Teşekkürler. İkinci üniv. kapsamında Lisans Sosyal hizmetler yokmuş.Seneye ygs ye girip Lisans Sosyal Hizmetleri seçmeye karar verdim. aöf 2 yıllıkların mezunu çok fazla. Önlisans sosyal hizmetlerin mezunları da sitemli. kpss alımları konusunda.

öyleyse adalet seçin
notere gırer calısırsınız veya adlıyeye
ılk okudugunuz bölüm muhasebeymıs
hem adalet hem muhasebe noterde calısmak ıcın cok guzeldır
senı dırek velaket yazmaya ve zamanla kasaya dogru ılerletırler :)
yaşadım bılıyorum

öyleyse adalet seçin
yaşadım bılıyorum
düz lise mezunuyum :) Üniv.de Muhasebe ve finansal yönetimi seçtim.

Bölümümü dondurmayı düşünüyorum. Yatay geçiş imkanı olsaydı yapardım ama yok zaten evlendim üniv. okudugum yerde eşimin işi vs. olamaz. Onun tayinine göre belli olacak yaşadıgımız yer.

bu arada konuya mesaj yazdıktan sonra aöf'e baktım 2.üniv.olarak yokmuş sosyal hizmetler
acaba ben de mi okusam diyorum.seneye sınava giripo_O
3 yıl oldu aöf'ten mezun olalı yine çekiyor beni
bitirene kadar canım çıkmıştı oysa ki:KK45::KK45::KK45::KK45:

bu arada konuya mesaj yazdıktan sonra aöf'e baktım 2.üniv.olarak yokmuş sosyal hizmetler
acaba ben de mi okusam diyorum.seneye sınava giripo_O
3 yıl oldu aöf'ten mezun olalı yine çekiyor beni
bitirene kadar canım çıkmıştı oysa ki:KK45::KK45::KK45::KK45:
Çalışıyor musunuz ? Bölümünüzü bitirdikten sonra iş olanakları nasıldı ?

geçen sene kpss'ye girdim iyi bir puan alamadım
bu sene de meb'de ücretli öğretmenlik yaptım
çocuk gelişimi üzerine
ben aslında lise de çocuk gelişimi okudum 2 yıllık sosyal hizmetler önlisans sonra da sosyolojiye tamamladım
sosyolojide pek alım yok bu sene de çok olmadı puanlar 82-83'ten aşağı düşmüyor
bugün de baktım aslında 4 yıl daha okusam bazı derslerden de muaf olurum
bu sefer sosyal çalışmacı olarak mezun olmuş olurum ama şansım yok kesin o zaman da açıkta kalırım:mad:

kesinlikle adalet yazılmaz hiçbir işe yaramıyor artık,katiplik vs en az lise mezunu olda ne olursan ol alıyorlar merkezi atama 20-30 kişi alıyorlar noter olayıda şansına denk gelmiş arkadaşın, formülü neyse bana da söylesin :) en az 10 bin adalet mezunu var

öyleyse adalet seçin
yaşadım bılıyorum

noterde nasıl işe başladınız siz şahsi mi gidip başvuru yaptınız yoksa ilan mı verildi

noterde nasıl işe başladınız siz şahsi mi gidip başvuru yaptınız yoksa ilan mı verildi
noterler bırlıgıne cv bıraktım
tum noterlerede tek tek zıyaret edıp cv bıraktım
hemen biri bana döndu cagırdı basladım
yazım katıbı olarak basladım; 6. ayımda 1.dereceden ımzaya yetkı verıldı 1.yılımda vezneye alındım
ama ben joker calısanlardanım çok cabaladım o ayrı...
ısten cıkarılan baskatıbın yerıne gecırıldım sonra noterin bı gereksızlıgı uzerıne toplu ıstıfada bulunduk cıktım :)

kesinlikle adalet yazılmaz hiçbir işe yaramıyor artık,katiplik vs en az lise mezunu olda ne olursan ol alıyorlar merkezi atama 20-30 kişi alıyorlar noter olayıda şansına denk gelmiş arkadaşın, formülü neyse bana da söylesin :) en az 10 bin adalet mezunu var
tabıkı sansıma denk gelmedı
mali musavırım
ıktısat okudum
noterler kolay kolay personel almaz
gıren personelde kolay kolay cıkmaz
ya birinin ölmesı gerek
ya ısten kacırılması dolayısıyla mazeretsız 3 ıs gunu gıtmedıgınden atılması gerek
kapıları tırmaladım oyle aldılar :KK66:
arkadasımda adlıye ye 80 ıle atandı :KK66:

çocuk gelişimi üzerine
ben aslında lise de çocuk gelişimi okudum 2 yıllık sosyal hizmetler önlisans sonra da sosyolojiye tamamladım
bu sefer sosyal çalışmacı olarak mezun olmuş olurum ama şansım yok kesin o zaman da açıkta kalırım:mad:
Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi 4 yıllık sosyal hizmetler taban puani 353. Iyi calismaniz gerek baraj yetmiyor çünkü.
Erzurum Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi 300 civarı. 306 falan olabilir küsür ati vardı.

Çalışıyor musunuz ? Bölümünüzü bitirdikten sonra iş olanakları nasıldı ?
Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi 4 yıllık sosyal hizmetler taban puani 353. Erzurum Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi 4 yıllık sosyal hizmetler taban puani 300 civarı 306 falan da olabilir 300 üzerinde.

çocuk gelişimi üzerine
oku oku bitmiyor mezun oldum diyorsun kpss çıkıyor sonra atanmayı bekliyorsun okumakta zor okumamakta

X