canım binlerce insan var burda tüp bebekle hemen tutamamış bence sen kafana taktığın için olmuyor normalde daha önce gebe kalan insanlarda tüpbebek daha kolauy tutuluyor mesela bende seningibi bebeğini kaybetmiş bir anneyim ben doğurup katybettim çok acı oyüzden bence riski göze alam tüp bebekle sağlam olucak ama normal yolla %25 lik bi sorun var sana bu rakım küçük geliyordur düşününce %75 in yanında ama bak 2 sefer o 25 e raslamıkışın 3. kürtajdan sonra birdaha zaten hamile kalamıcaksın o yüzdendirek tüp bebeğe yoğunlaş kafanı rajhat tut ve verilen yasaklara uy ben daha önce gebelik geçirmiş bi anneyim ama ben dede eşimdede sorun olmasına rağmen ilk denemede tuttu düşün bizim normal yolla bebeğimiz olmuyo senin normal yolla tutuyo eğer kuralına göre yaaparsan tüp bebekte sende % 90 tutar istersen doktoruna sor oda aynısını dicektir şansın herkezden yüksek bu arada benim bebeğimde anemi yüzünden öldü doğduğunda hastalık bütün iç organlarını iflas ettirmişti aneminin türüde önemli zannetmeki hamile kalsan mutlaka doktorlar anlar bizimkini kimse anlamadıbide üstüne doğumumu geciktirdiler bebeğim resmen içimde çürüdü hastalığığla
ekliyim bu arrada ne eşimde ne bende nede ikimizin soyunda aneminin herhangi bir türünü taşıyan kimse yoksadece benim bebeğim
Eşim bizim şansımız %75 iken biz onu %50 ye indiriyoruz tüp bebek ile diyor... O bana şu ara hep normal dene diyor.... o da çok kafamı karıştırıyorr... İmdatttttttttttttttttttttttttttttttttt
canım sende zor zamanlar geçirmişsin inşallah herşey bundan sonra güzel olur.
Yok işin aslı öle değil o benim çok üzüldüğümü gördü tüp bebektede üzüldüğümü gördü.... Normal deneyip en azından ihtimali %25 e indirebilirsin diyor... Normal hamile kalıp 3 aylıkken CVS yaptıralım demek istiyor... Hasta ise sonlandırma olacak tabi ki... Tüp bebektede tedavi sürecin yaklaşık 2 ay diyor.. Hamile kalsan 1 ay gecmiş olacak ve sen 2 ay boyunca yaşayacaksın diyor... Oda bilmiyor doğruyu gerçi....
O benden daha çok yıkıldı inan bana((
Aaslında tüp de 2 kere denendi. Biri dondurulmuşlar ile yapıldı. Normal yollarla hamile kalınca bebekleri kürtaj ile almadılar. Suni sancı ile doğum yaptırdılar. Yani 3. de kurtaj diye hamile kalamamam gibi bir risk yok. Doktoum hamile kalabiliyorsun diye % 90 sansın var demiyor seninde ihtimalin aynı diyor...
kurtaj uc kez oldun hamile kalamazsin diye bir sey zaten yok arkadaslar nerden cikardiniz bunu!!!! ya da dogum yapmiss ya da ileri dusuk ne olursa olsun rahim kendini yenileyen bir organ hic ilgisi yok bir daha hamile kalamazsin gb bir sey yuzde yuz eminim bundan zaten dort dusuk yasamis arkadasim dordunde bebekleri icinde oldu ve kurtaj oldu hem de ileri haftalarda simdi uc cocuk annesi Masallah:)) ondan da konuyu iyi biliyorum yok boyle bir sey.
Tüp bebekte son deneme diye birşey var mı????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?