Ben tüp bebekle hamile kalamıyorum o da bende tüp bebeğe karşı inançımı zayıflattı....
Öyle bir noktaya geldim kiartık normal yollada mı hamile kalamayacağım demeye başladımm...
Normal yolla hamile kalmaya korkuyorum... Tüp bebekle de olmadı.... cevap yazan arkadaşların hiç biri normal demedi..
Negatif kelimeside bende çok kötü etki yapıyor...
Bulamıyorum doğruyuu(((
Ben tüp bebekle hamile kalamıyorum o da bende tüp bebeğe karşı inançımı zayıflattı....
Öyle bir noktaya geldim kiartık normal yollada mı hamile kalamayacağım demeye başladımm...
Normal yolla hamile kalmaya korkuyorum... Tüp bebekle de olmadı.... cevap yazan arkadaşların hiç biri normal demedi..
Negatif kelimeside bende çok kötü etki yapıyor...
Bulamıyorum doğruyuu(((
Aaslında tüp de 2 kere denendi. Biri dondurulmuşlar ile yapıldı. Normal yollarla hamile kalınca bebekleri kürtaj ile almadılar. Suni sancı ile doğum yaptırdılar. Yani 3. de kurtaj diye hamile kalamamam gibi bir risk yok. Doktoum hamile kalabiliyorsun diye % 90 sansın var demiyor seninde ihtimalin aynı diyor...
Arkadaşım siz sorunu hamile kalmak olarak görmeyin, esas sorununuz sağlıklı bir bebeğe hamile kalabilmek. Bunun için uğraştığınızı unutmayın. Eğer genetik bir rahatsızlığınız olmasaydı tabiki normal yolla hamile kalabilirdiniz.
Bence sorunları ayırt edin ve tüp bebekten korkmayın. Hem nasıl bir daha böyle bir travma göze alınabilir ki ?
Çok haklısın ben bu açıdan bakmamıştım aslında.... Benim belkide sorunum ben kızgınlık yapıp hırs mı yapıyorum lanet olsun deyip tekrar canımı mı açıtacağım.....
Bu arada ilginç olan danıştığımız çoğu doktorların normal dene demesii((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?