Anket doldurarak para kazanmak?

psagoro02

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2010
14
0
86
Ankara
Merhabalar kızlar
İnternette Anket doldurarak para kazanan arkadaşlar varmı aranızda?Sanırım Büyük şirketler bu işe oldukça ciddi bütçe ayırıyormuş.Önerebileceğiniz birkaç şirket varmı?

selam
benim internetten üye olduğum 2 tane ödüllü anket sitesi var. .............. ikisinide önerebilirim. isterseniz web sitelerinden detaylı öğrenebilirsiniz.malesef link veremiyorum. ama şu şekilde siteye kısa yoldan girebilirsiniz.
..............
...............
umarım işinize yarar...

Son düzenleyen: Moderatör:

süreci anlatırsan bilgi sahibi olabiliriz.Özelden mesaj atarsan denerim sevgili arkadaşım...

arkadaşım malesef özel mesaj gönderemiyorum.50 msj sayım olması gerekiyomuş.istersen superkozmetik sitesinden öğren.diğeride inquision tr panel.buradan ayrıntılı bilgi alabilirsin.umarım isimler çıkar...
ben yinede kısaca anlatayım; tr panelde ankete her katıldığınızda katılanlar arasında çekiliş yoluyla hediye çeki kazanılıyor.bana henüz bişey çıkmadı.superkozmetikte her ankete katıldığınızda, anket özelliklerine göre puanlar veriyor.sonucunda kazancınız 1 tlye ulaştığı zaman hesabınıza aktarabiliyosunuz.aslında doğru düzgün para geldiği söylenemez.yani öyle çok büyük para beklentisi içine girilmez.ben 4-5 aydır ankete katılıyorum.hesabımda 5,85 var. boshayallersmile

renkli bir diye aratın burdada anketler var hediye kazanıyormuşsuz ben 2 haftadır hergün dolduruyorum bakalım ne olcak

peki internet üzerinden e-kitap diye bişey var ona 50 lira verip şirketlere üye oluyomuşsun ve para kazanıyomuşsun bunun gerçekçiliği varmı acaba bilgisi olan var mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…