• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ankastre set yardımmm

ssinem85

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2012
258
0
46
Adana
$FB,7623,90,bosch-3lu-ankastre-sethba43s460-ankastre-firinppp616b81e-ankastre-ocakdww061461-d...webp günaydın kızlar.boschun bu ankastre setini kullanan warmı? bana dawlumbazı cok kaba geldı bu hafta ankastreyı alacam lütfen yardımcı olurmusunuz.siyah düşünüyoruz cewaplarınızı beklıcem

ben bosch da çalıştım 1 ay önce çıktım daha bu set çok güzel fırını ve ocağı ayrı güzel.davlumbaz kaba değil diğer davlumbazlarla aynı ama istersen davlumbazını değiştirebilirsin tabiki....
ama bu set güzel aldığına pişman olmazsın :34:

ve ayrıca benim de çok ama çok istediğim bi set bu inş. evlendikten sonra evimiz olursa mutlaka bunu alıcam

Eki Görüntüle 567151 günaydın kızlar.boschun bu ankastre setini kullanan warmı? bana dawlumbazı cok kaba geldı bu hafta ankastreyı alacam lütfen yardımcı olurmusunuz.siyah düşünüyoruz cewaplarınızı beklıcem

canım siyahın tozu belli ettiğini sölüyorlar.ben buna dayanarak beyaz tercih ettim.tabi tercih senin.

canım siyahın tozu belli ettiğini sölüyorlar.ben buna dayanarak beyaz tercih ettim.tabi tercih senin.

cam beyazsa oda güzel siyah zevk meselesi evde ne kadar toz olabilir ki dükkanda vardı cam ocak ama rüzgar direk onun üstüne geliyodu evde o şekilde yoğun bi toz olmcğı için ve zaten sürekli silinen bişey ama beyaz cam aldıysan oda güzel güle güle kullan inş. hayırlı olsun :)

cam beyazsa oda güzel siyah zevk meselesi evde ne kadar toz olabilir ki dükkanda vardı cam ocak ama rüzgar direk onun üstüne geliyodu evde o şekilde yoğun bi toz olmcğı için ve zaten sürekli silinen bişey ama beyaz cam aldıysan oda güzel güle güle kullan inş. hayırlı olsun :)

canım siyah eşya olarak bizde televizyonluk var tanıdığım kaç kişide aynı şikayette bulunuyor tozu alırken dahi tekrar oturuyor sürekli elin üzerinde olmak durumunda az bile olsa siyahta çok belli oluyor çünkü :6:

canım siyah eşya olarak bizde televizyonluk var tanıdığım kaç kişide aynı şikayette bulunuyor tozu alırken dahi tekrar oturuyor sürekli elin üzerinde olmak durumunda az bile olsa siyahta çok belli oluyor çünkü :6:

olsun ben genede ankastremi siyah alırım :1:

kızlar cewqaplarınız ıcın cok teşekkür ederim buzdolabı olarakta boshun sıyah cam olanını aldık mutfak dolaplrıda beyaz oldugu ıcın buzdolabıyla uysun dıe siyah alalım dedık:) yorumlrınız ıcın teşekkür ederim

seh123 siyah buzdolabı nasıl pekı cok sıkayet geldımı mağazanıza? memnun olmayan warmıydı.cunku hala mağazada oldugu ıcın değiştirme sansımız war

seh123 siyah buzdolabı nasıl pekı cok sıkayet geldımı mağazanıza? memnun olmayan warmıydı.cunku hala mağazada oldugu ıcın değiştirme sansımız war

hayır hastasıyım onun ben zaten ama yanlız yerinin uygun olması gerekiyo ki şöyle anlatım kapağı kalın ya açıldığı zaman elin kadar daha yer olması gerekiyo yan tarafta yer ölçüsü mutlaka yap yani eni 70 ya 74 75 falan olması gerekiyo o buzdolabının girmesi için anlatabildim mi bilmiyorum ama şikayet yoktu... buzdolaplarının içinde hiçbir fark yok zaten fiyatının pahalı olmasının sebebi önünün cam olması hepsi aynı özellikte güzel seçim yapmışşsın güle güle kullan :) :16:

kızlar cewqaplarınız ıcın cok teşekkür ederim buzdolabı olarakta boshun sıyah cam olanını aldık mutfak dolaplrıda beyaz oldugu ıcın buzdolabıyla uysun dıe siyah alalım dedık:) yorumlrınız ıcın teşekkür ederim

hayırlı olsun canım inş hepsini de mutlu huzurlu günlerde kullanırsın :16:

teşekkür ederim :)

öncelikle seçimin için şimdiden güle güle kullan diyorum.
bir iki hafta içinde ben de ankastre alacağımdan araştırma yapmaktayım. siyahın bezle silindiğinde bile üzerinde çok hav bıraktığını duydum ayrıca parmak izleri de çok kalıyormuş. bir de özellikle siyah cam ocaklardan internette çok şikayet var, camları çatlıyormuş. tabi bu çatlamalar kullanım hatalarından ötürü gerçekleşebileceği gibi camın ısı karşısında dayanıksızlığından da kaynaklanıyor olabilir. istersen nihai kararını vermeden önce gene bir araştır...

Son düzenleme:
ewt bende camların cok cızıldıgını duydum..parmak ızıde cam oldugu ıcın cok olacak..katlanıp sureklı temızlemek gerekio:) yada bunları almamak gerekio:) ben diğer esyalarla uysun die siyah düşünüorum..yoksa bu setin dawlumbazınıda pek begenmıorum

kızlar 250 tl yede cam ocak var 900 tl yede alırken ona göre alırsınız :34:
ayrıca inox kullanan arkadaşlar söylesin ne kadar zor olduğunu temizliğinin cam öyle değil kuru bezi sürt hemen gidiyo yani beyazdan sonra değişiklik isteyenler için tabikide siyahı tercih etmelerinden yanayım...
tabiki herkes istediğini alıcak bu benim yorumum karar sizin ... :34:

Back
X