• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankastre Mutfak Eşyalarını Kullanma Noktaları

oyapapatya

Nirvana
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2006
449
1
641
Arkadaşlar ankaste gazlı ocakların altı cam olanları mı yoksa çelik (inox) lanlarımı daha kullanışlı. Ayrıca ankastre fırın markası olarak memnun kaldığınız veya asla alma dediğiniz markalar var mı,Görüşleriniz için şimdiden tşk.lera.s.a.s.:enbuyukkk:

Son düzenleme:
selam canım ben son çıkan cam tabanlılardan daha 1 hafta önce aldım ve kullanmaya başladım. çok dikkat ve sürekli silinmek istiyor malum simsiyah olduğu için. ve üzerindeki ızgara bütün değilde sadece ocak üzerinde olduğu içinde tencere sanki düşüverecekmiş gibi geliyor. ve su lekesine asla tahammülü yok. ocağa koyduğun herşeyin altının ve kenarlarının kuru olması gerekiyor. toz deterjan değil sıvı deterjan istiyor aklıma gelenler şimdilik bunlar :))

arkadaşım bilgiler için sağol.Birde camlı ocaklar için çiziliyor deniyor ama seninki daha yeni tabi.güle güle kullan...

ve fıs fıslı yağçözlerle silme, yağlı bir görünüm bırakıyor. (cam tabanlı olanlar) normal bulaşık deterjanı ve süngerle siliyorum.

camlı ocağın 4 gözünü aynı anda kullanan bi komşumun ocağı patladı. ayrıca çok çabuk kirlendiğinden şikayet ediyorlar.

Neyi almaya karar verir sen şimdiden güle güle kullanman dileğiyle.Ve benim nacizane görüşüm şu eğerki elektrikli değilse alacağın ocağı camlı alma derim.gazlı ocaklarda en ideali camsız olandır.sıksık temizleme sorunu çekmemek içinde dip kısımlara gelecek şekil de alümünyon folyo ile kapla kirlendikçe atarsın hem ocağın ömrü uzun olur hem de sana fazla iş çıkmaz.kaydirigubbakcemile3 Neden elektrikli ocakta cam dediğimide söyleyim kısaca ısı içerden yayıldığı için patlama sorunu yok diğerinde durum tam tersi çok dikkat etmeniz gerekir.kaydirigubbakcemile4

benim ocağım siyah cam olanlardan tabiki dikkat istiyor elimden bez düşmüyor çizilmesin diye dikkat ediyorum
ama görünüşünü çok seviyorum

Back